Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
0 / 5
0 stars, based on reviews

2 Port HDMI 8K60 Switch



Speciali Kaina: 75.94 €
75.94

2 Port HDMI 8K60 Switch 

Perjungimas tarp dviejų 8K@60Hz šaltinio įrenginių, prijungtų prie ekrano 

Perjungia 2 HDMI šaltinio įrenginius, kai jie prijungti prie vieno ekrano; Palaiko 48G skiriamąją gebą iki 8K@60Hz su papildomu HDR palaikymu; Lankstus valdymas mygtuku, IR nuotolinio valdymo pultas; Kompaktiškas, minimalistinis dizainas, užtikrinantis, kad niekas neblaškytų; 2 metų garantija.

HDMI perjungikliai yra patikimi sprendimai, skirti valdyti ir perjungti kelis HDMI šaltinio įrenginius ir išvestis į vieną ekraną. 

Lindy 2 prievadų HDMI 8K60 perjungiklis yra kompaktiškas, aukštos kokybės sprendimas, leidžiantis lengvai perjungti 2 HDMI šaltinio įrenginius, kai jie prijungti prie vieno ekrano. 

Palaikantis HDMI 48G signalus, šis jungiklis leidžia perduoti detalią 8K itin didelės spartos raišką, o papildomas HDR palaikymas užtikrina didesnį vaizdo turinio kontrastą ir daug platesnę spalvų gamą. 

Šis jungiklis taip pat suteikia vartotojui efektyvių, paprastų perjungimo parinkčių naudojant pridedamą IR nuotolinio valdymo pultą arba pagrindinio įrenginio mygtukus. Jungiklis taip pat gali identifikuoti aktyvų HDMI šaltinio įrenginį ir automatiškai persijungti į šią parinktį, suteikdamas naudingą sprendimą, kai įrenginys turi būti nepastebėtas. HDCP 2.3 užtikrina suderinamumą su įvairiu 8K turiniu iš šaltinio įrenginių, įskaitant priedėlius, vaizdo plokštes, „Blu-Ray“ grotuvus ir 8K HDR medijos leistuvus. 

Specifikacija:

AV sąsaja: HDMI; Sąsajos standartas: HDMI 2.1; Palaikomas pralaidumas: 48Gbps; Maksimali raiška: 7680x4320@60Hz 4:4:4 10bit; HDCP palaikymas: HDCP 2.3; Audio palaikymas: Pass-through; IR palaikymas: 38KHZ; Jungtys: Įvestis: 2 x HDMI A (lizdas); Išvestis: HDMI A (lizdas); Maitinimas: USB Micro-B (lizdas); Matmenys: 90x44x14mm; Metalinis korpusas; Darbinės temperatūros diapazonas: 0°C - 70°C; Maitinimo reikalavimai: 5VDC 1A; Spalva: juoda.

Komplektacija:

2 prievadų HDMI perjungiklis; 0.8 USB A į Micro-B kabelis; Nuotolinio valdymo pultelis; Lindy gidas.




Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: