Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Dulkių siurblys Deerma VC20 Pro su drėgnu valymu
16%
16%
0 / 5
0 stars, based on reviews

Dulkių siurblys Deerma VC20 Pro su drėgnu valymu



Kaina: 159.99 €
Speciali Kaina: 135.00 €
Sutaupyk: 24.99 €
159.99

„Deerma VC20 Pro“ dulkių siurblyje, grindų valiklis, integruotas tarp valymo ir siurbimo į mašiną. Priekyje yra dulkių siurblys, siurbiamas ant grindų, gale yra skudurėlis, nušluostantis visas lipnias dėmes. Galite naudoti abi funkcijas vienu metu arba pritaikyti vieną funkciją atskirai, kad atitiktų daugelį situacijų. Jei nenorite naudoti skudurėlio? Tą pačią „Snap“ konstrukciją, drėgną skudurą galima sumontuoti paspaudus ir nuėmus, kai tik pakeliamas, kai tik įvedate, greitas ir tvarkingas montavimas. 

Be to, į vandens vonią taip pat galime įpilti dezinfekavimo, valymo vandens, padedančio grindims valyti ir valyti bakterijomis. „Deerma VC20 Pro Germany“

Galingas variklis, greitai valomas dulkių siurbliu
„Deerma VC20 Pro“ namų valymo įranga naudojama naudojant „Brushless Motor“ technologiją („Brushless Motor“). Tai padeda prietaisui padidinti siurbimo galią iki 166%, palyginti su ankstesnės kartos dulkių siurbliais, padedančiais mašinai veikti stabiliai ir stabiliai, nenutraukiant jūsų valymo. 

„Deerma VC20 Pro“ dulkių siurblys, grindų valiklis su aukštos kokybės šepetėlių neturinčiu varikliu, pasižymintis didele siurbimo jėga-3000 aps./min., O galia padidinta iki 220 W, palyginti su pirmtaku. Švelniai įsiskverbkite pro angą ir išvalykite 99% nešvarumų, nesubraižydami kilimo ar grindų. 

Kartu su HEPA filtro konstrukcija ir vidinio ciklono filtro metodu su didele išcentrine jėga, kad būtų galima lengvai atskirti dulkes nuo oro. Dulkės dabar yra uždaromos į 0,6 litro talpos dulkių puodelį, grąžindamos šviežią ir švarų orą. Šis filtras gali filtruoti smulkias dulkių daleles, kurių nematyti plika akimi, todėl jūsų gyvenamoji aplinka bus švaresnė.

Prekės ženklas Deerma
Pavadinimas Rankinis belaidis dulkių siurblys
Modelis VC20 Pro
Galia 220W
Baterijos talpa 2500 mAh
Siurbimo galia 7kPa (standartinis režimas)/17kPa (didelės galios režimas)
Dulkių bakelio talpa 0,6l
Grynasis svoris 2,3 kg
Įkrovimo laikas Apie 3 val
Triukšmo lygis ≤84dB (A)
Veikimo laikas Apie 50 minučių (standartinis režimas)/20 minučių (didelės galios režimas)
Medžiaga ABS/PC
Matmenys 240x210x1180mm
Vandens rezervuaro talpa 400 ml

 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: