Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Dulkių siurblys Dreame T30
15%
15%
 
0 / 5
0 stars, based on reviews

Dulkių siurblys Dreame T30



Kaina: 399.99 €
Speciali Kaina: 339.00 €
Sutaupyk: 60.99 €
399.99

„Space 5.0 Smart“ variklis
Siekiant dar geresnių valymo rezultatų, dulkių siurblyje sumontuotas naujausias „Dreame Space 5.0 Smart“ variklis, pasižymintis dideliu našumu. Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner pasiekia 150 000 apsisukimų per minutę. Giliai valo ir pašalina šiukšles, tokias kaip plaukai, dulkės ir trupiniai, išlaikant pastovią siurbimo galią - 27000 Pa.

Pasiekia geriausius valymo rezultatus
12 ciklonų valymo sistema filtruoja 99,67% dalelių neprarasdama siurbimo galios. Dėl patobulintos technologijos oro srautas nėra užblokuotas. „Smart Cool“ technologijos dėka akumuliatorius yra apsaugotas, kad būtų užtikrintas ilgesnis ir gilesnis valymas. Be to, 8 pakopų triukšmo mažinimo sistema daro darbą tylesnį ir mažiau erzinantį.

Siurbimo galios reguliavimas
Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner turi automatinį režimą, todėl aptinka net mažiausius nešvarumus ir automatiškai sureguliuoja siurbimo galią, kad valymas būtų efektyvesnis ir ilgesnis veikimo laikas. Dulkių siurblys taip pat išsiskiria labai greitu reagavimo laiku. Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner aptinka nešvarumus per 0.5 sekundės. Siurblys rūpinasi bet kokio tipo paviršiais. Jis surenka dulkes ir kitus nešvarumus ant kietų paviršių ir automatiškai padidina kilimų siurbimo galią, prasiskverbdamas į kilimo pluoštus.

Ergonomiškas dizainas
Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner norėjo padaryti naudojimą kuo patogesnį. Anglies pluošto antgalis padėjo sumažinti prietaiso svorį, todėl siurbti aukštyje, pavyzdžiui, valyti užuolaidas, bus patogu. Ergonomiškas dizainas leidžia patogiai išsiurbti erdvę po baldais. Dėl pridėtų priedų Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner puikiai tinka automobilių valymui. Maitinimo užrakto mygtukas leidžia užrakinti nepertraukiamą režimą, kad neapsunkintumėte pirštų.

Pridedami priedai
Naudojant priedus, valymas bus dar lengvesnis. Lankstus prailginimo įrankis leidžia lengvai valyti sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, lentynas. Minkštas šepetys padeda išvalyti subtilius paviršius, pavyzdžiui, oro angas ar kompiuterio klaviatūras. Plyšio antgalis su LED lempute žymiai palengvins tamsių kampų valymą, o antgalis 2in1 padės išvalyti siaurus plyšius.

V formos šepetys
Naudojant Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner, valymas tampa daug lengvesnis. Didesnis skersmuo ir patobulintas antgalis efektyviai apsaugo nuo trumpo ir vidutinio ilgio plaukų susipainiojimo. Tuo tarpu V formos šepetys surenka ilgesnius plaukus ir efektyviau juos pašalina.

Itin ilgas veikimo laikas
Belaidis dulkių siurblys turi ličio jonų akumuliatorių, todėl jo tarnavimo laikas yra 4 kartus ilgesnis nei įprasto akumuliatoriaus. Prietaisas turi 3 veikimo režimus. Ekonominio režimo metu prietaisą galite naudoti 90 minučių valymui, pavyzdžiui, didesniam namui. Standartinis režimas yra 35 minutės, tai yra pakankamai laiko tarpas Jūsų namams išvalyti, 7.5 minučių turbo režimas puikiai tinka valyti Jūsų automobilį.

Pašalina 99,9% dulkių erkių
Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner yra švarios erdvės garantija Jums ir Jūsų šeimai. Belaidis dulkių siurblys efektyviai pašalina 99,9% dulkių erkučių. Penkių pakopų filtravimo sistema sulaiko 99.97% purvo ir alergenų, kurių dydis yra tik 0.3 mikrono, ir neleidžia jiems vėl patekti į orą.

Kontroliuojamas Valymas
Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner turi išmanųjį HD ekraną, kuriuo galite sekti, kaip veikia įrenginys. Ekrane rodoma tokia informacija kaip valymo duomenys, pavyzdžiui, dabartinis darbo režimas arba siurbimo galia. Jūs galite patikrinti esamą dulkių lygį, perjungti siurbimo galios režimą. Ekranas taip pat nurodo likusį veikimo laiką, todėl nereikia jaudintis, kad akumuliatorius staiga išsikraus. Ekranas Jums primena kada pakeisti ar valyti filtrą, praneša apie diegimo klaidas, todėl visada būsite perspėti.

Apgalvotas ir modernus dizainas
Xiaomi Dreame T30 Cordless Vacuum Cleaner yra labai lengvai prižiūrimas įrenginys. Dulkių talpykla, filtrai ir besisukantys šepečiai yra daugkartinio naudojimo, todėl sutaupysite pinigų. 600 ml dulkių talpykla sumažina jo ištuštinimo dažnumą, o atleidimo mygtukas padės išvengti tiesioginio sąlyčio su nešvarumais. Įkrovimo stotis taip pat veikia kaip priedų laikiklis, todėl viską turėsite po ranka. Nereikia jaudintis, kad neteisingai įdiegsite įrenginio komponentus, pavyzdžiui, filtrą, nes įmontuotas LED ekranas praneš apie bet kokią klaidą. Pilkas modernus dizainas suteikia siurbliui elegantišką ir prabangią išvaizdą.


Techninė charakteristika:

Nominali galia: 550 W

Siurbimo galia: 190 AW

Nominali įtampa: 29.6 V

Siurbimo slėgis: 27 000 Pa

Išsiurbtas plotas: 170m2

Variklio apsisukimų skaičius: 150 000 rpm maks.

Baterijos talpa: 29000 mAh

Įkrovimo laikas: apie 4 val.

Variklis: Dreame SPACE 5.0 Smart Motor

Veikimo laikas: ekonominiu režimu iki 90 min., standartiniu režimu iki 35 min., turbo režimu iki 7.5 min.

Nešvarumų konteinerio talpa: 0.6 l

LED ekranas: Taip

Filtravimo sistema: 5 pakopų filtravimo sistema, 12 ciklonų valymo sistema.

Komplektacija:
- 1x siurblys
- 1 x 2in1 sieninis laikiklis
- 1x kelių paviršių šepetys
- 1x mini motorizuotas šepetys
- 1x 2in1 plyšių šepetys
- 1x LED įtrūkimų įrankis
- 1x lanksti žarna
- 1x dulkių šepetys
- 1x 2in1 lankstus prailginimo įrankis
- 1x anglies pluošto lazdelė
- 1x įkrovimo adapterio kištukas

Medžiagos: metalas, plastikas

Siurblio svoris: 1.76 kg

Spalva: pilka

Garantija fiziniams asmenims: 24 mėn.

Garantija juridiniams asmenims: 12 mėn.

Baterijos garantija: 6 mėn.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: