Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
0 / 5
0 stars, based on reviews

Dulkių siurblys Samsung VCC45W0S3R/XSB



Speciali Kaina: 91.27 €
91.27

Dvi kameros – du kartus švariau

Unikali „Samsung“ sistema „Twin Chamber System TM“ padalina įprastą dulkių kamerą į du skyrelius, tokiu būdu palengvindama valymą ir ilgiau vartodama energiją. Veikiant galingai įsiurbimo srovei, purvo ir dulkių dalelės vidinėje kameroje yra atskiriamos nuo oro. Dėl to didesnės dulkių dalelės filtruojamos į išorinę kamerą tol, kol jas reikia išmesti. Tai taip pat reiškia, kad „Samsung Twin Chamber“ siurbliams nereikia daug laiko reikalaujančių, purvinų ir brangių keičiamų maišų. 

Ekonomiškas ir nereikalaujantis pastangų

Didžiausia įprasto siurblio su dulkių maišais problema yra ta, kad naudotojas turi nuolat pirkti naujus keičiamus maišus. Tačiau su „Twin Chamber System™“ jums daugiau nereikės įdėti papildomų pastangų ieškant ir perkant jūsų dulkių siurbliui tinkančių dulkių maišų 

Kvėpuokite lengvai. Tiesiogine prasme.

„Samsung“ naudoja HEPA filtravimą, kad jums siurbiant būtų užtikrintas švariausias išmetimas. Sugaudami tokias mikrodaleles, kaip dulkės ir kiti alergenai, pvz., žiedadulkes ir pelėsius, HEPA filtrai suteikia daug švaresnę ir sveikesnę aplinką. Beje, mūsų „HEPA“ filtrų išmetamo oro kokybę ir taršos pajėgumą patvirtino SLG, plačiai pripažintas Vokietijos bandymų ir sertifikavimo institutas. Buvo patvirtintas ir mūsų namų erkių be alergenų filtravimas. 

Trys paprasti veiksmai, kuriuos turite atlikti

Dėtuvės tuštinimas išsiurbus tikriausiai pati nemaloniausia jūsų valymo dalis. Tik ne su „Samsung Easy-to-Empty“ dulkių dėtuvėmis. Darbui baigti reikia tik trijų paprastų veiksmų. Tiesiog paspauskite mygtuką, ištraukite dulkių dėtuvę ir išpilkite lengvai spustelėję savo riešu. Jokių kankynių, išpylimo – tiesiog kambarį išvalyti tapo paprasčiau. 

Savybės:

Tipas Dvi kameros  Dulkių surinkimo talpa 1,3 ℓ Maks. energijos suvartojimas 700 W Siurbimo galia 190 W Galios valdymas Korpuso įjungimas / išjungimas Antgalio spalva IRORyškiai raudonaN RED Kilimų valymo efektyvumo klasė N/A Kietų paviršių valymo efektyvumo klasė N/A Dulkių emisijų klasė N/A Triukšmas 80 dBA Metinis energijos sunaudojimas 28 kWh/year Nominali įeinanti galia 650 W Šepetys Pagrindinis (2 padėčių) NB930 Automatinio laido suvyniojimo įtaisasTaip Filtras Išmetimo vamzdis Taip Pirminis variklis Taip Maitinimo laido ilgis 6 m Veikimo spindulys 9,2 m Rinkinio matmenys (plotis x aukštis x skersmuo) 280 x 238 x 395 mm Matmenys (plotis x aukštis x gylis) 310 x 331 x 552 mm Rinkinio svoris 4,3 kg Bruto svoris 7,0 kg  

Komplekte:

1 priedas Antgalis plyšiams 2 priedas Antgalis dulkėms

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Pagrindinis principas, apibrėžiantis Samsung ateities viziją yra „Įkvėpti pasaulį, kurti ateitį“. Ši vizija – tai svarbiausias jų įsipareigojimas kurti technologijų, produktų ir sprendimų naujoves, kurios įkvepia bendruomenes visame pasaulyje prisidėti prie troškimo kurti geresnį pasaulį pasitelkus turtingą skaitmeninę patirtį.  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: