Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Elektronikos prekės

Elektronikos prekės
 
3.8 / 5
3.8 stars, based on 17 reviews

Bekontaktis IR termometras IR-Pocket ETI 814-060 (nuo -9.9°C iki 199.9°C)



Speciali Kaina: 37.99 €
37.99

Bekontaktis IR termometras IR-Pocket ETI 814-060
Gamintojo kodas:  814-060

„IR-Pocket“ termometras yra bekontaktinis infraraudonųjų spindulių termometras, turintis lengvai skaitomą LCD ekraną su žemos baterijos indikacija. Tiesiog nusitaikykite į taikinį ir paspauskite matavimo mygtuką, kad akimirksniu būtų rodoma paviršiaus temperatūra. Temperatūros diapazonas: nuo -9,9°C  iki 199,9°C, užtikrinant ±2% rodmens tikslumą arba ± 2°C, atsižvelgiant į tai, kuris rodmuo yra didesnis.

„IR-Pocket“ termometras turi du mygtukus, paspaudus režimo mygtuką, vartotojas gali naudotis įvairiomis funkcijomis, t.y. maks./min., °C/°F, užraktu ir spinduliuote. Užrakinimo funkcija leidžia nuolat matuoti temperatūrą, o spinduliavimas yra reguliuojamas, kad vartotojas galėtų matuoti įvairių tipų paviršių. Automatinio maitinimo išjungimo įrenginys automatiškai išjungia prietaisą po 15 sekundžių, taip pailgindamas baterijos veikimo laiką.
Šis termometras turi LED taškų derinimą, kuris leidžia vartotojui tiksliai nustatyti matuojamo ploto skersmenį. LED rodyklė yra saugesnė akims nei lazerinė rodyklė. Kai judate arčiau ar toliau nuo taikinio, šviesos diodo taškas keičia skersmenį, nurodydamas matuojamą plotą.
Numatytasis spinduliavimo koeficientas yra 0,95, tačiau jis yra reguliuojamas pagal poreikius.

Patogus ir praktiškas, kišenėje telpantis bekontaktis infraraudonųjų spindulių termometras. Kai reikia sužinoti temperatūrą, tačiau negalite prieiti ar liesti paviršiaus.

LED taškų derinimas; Emisija - 0.95, reguliuojama nuo 0.1 iki 1 Ekrano sulaikymo funkcija; Reguliuojama spinduliuotė; Fiksavimo funkcija nuolatiniam matavimui; Max/Min atminties funkcija. Automatinis išjungimas; Konfiguruojama skalė °C/°F.

Emissivity table/spinduliuotės lentelė.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: