Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Elektronikos prekės

Elektronikos prekės
 
3.5 / 5
3.5 stars, based on 18 reviews

Etaloninis Aukštos rezoliucijos termometras ETI Reference Thermapen



Speciali Kaina: 184.99 €
184.99

Aukštos rezoliucijos termometras Reference Thermapen ETI 222-213 

Gamintojo kodas:  222-213

Standartinis „Reference Thermapen“ termometras yra didelio tikslumo (PT100) prietaisas, kuris tiekiamas su 5 taškų UKAS kalibravimo sertifikatu. Kiekviename sertifikate nurodomi nukrypimai nuo standartų įvairiuose tikrinimo taškuose: -18 °C, 0 °C, +40 °C, +70 °C ir +100 °C. 

Šis aukštos rezoliucijos termometras idealiai tinka tikrinant kitų termometrų ir zondų tikslumą, kai naudojamas kartu su stabilios temperatūros šilumos ar šalčio šaltiniu. Etaloninis „Reference Thermapen“ matuoja temperatūrą diapazone nuo -69,99 °C iki +199,99 °C, matavimo tikslumas ± 0,05 °C ir matavimo rezoliucija 0,01 °C. 

Termometras išsijungs automatiškai po dešimties minučių ir taip padidins baterijos veikimo laiką. Šią funkciją galima išjungti, jei to nereikia. Kai taikoma, rodoma tiek išsenkančios baterijos, tiek atviros grandinės indikacijos. Vienam termometrui reikalingi du ličio elementai, kurių minimali gyvavimo trukmė yra 1000 valandų. 

Korpusas pagamintas iš ABS plastiko su antibakteriniu „Biomaster“ priedu. Ši antimikrobinė technologija yra sidabro jonų pagrindu pagamintas priedas, kuri užtikrina apsaugą nuo kenksmingų mikroorganizmų dauginimosi. Patvirtinta, kad „Biomaster“ priedu apdoroti produktai sumažina iki 99,99% maistinių bakterijų, kurios sukelia infekcines ligas kaip ešerichiozė, salmoneliozė, kampilobakteriozė ir kt. Įtrauktas į termometro korpusą „Biomaster“ tampa neatsiejama jo dalimi, užtikrinančia ilgalaikę apsaugą nuo kryžminio užteršimo grėsmės.  

„Reference Thermapen“ termometras pagamintas iš nerūdijančio plieno zondo (Ø3,3 x 108 mm), kuris patogiai atsilenkia 180 ° kampu į prietaiso šoną, kai jis nenaudojamas. Nors ir ne taip greitai, kaip mūsų „Classic“ ar "Profesional" termometrai, tačiau „Referent Thermapen“ galutinę temperatūrą nuskaitys per 20 sekundžių, o tai yra nuostabu, kai naudojamas aukštos rezoliucijos termometras.

Patogus 180° besilankstantis zondas; Jutiklio tipas PT100;   5 taškų akredituotas kalibravimo sertifikatas (UKAS).


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: