Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Elektronikos prekės

Elektronikos prekės
3.8 / 5
3.8 stars, based on 26 reviews

Infraraudonųjų spindulių termometras ETI RayTemp 3 (nuo -60°C iki 500°C)



Speciali Kaina: 83.99 €
83.99

Infraraudonųjų spindulių termometras ETI RayTemp 3
Gamintojo kodas:  814-040

Atkreipkite dėmesį: jei reikalingas termometras su metrologine patikra, pasirinkite šią paslaugą laukelyje "metrologinė patikra".

RayTemp 3 termometras yra puikus pasirinkimas ieškantiems pigesnio varianto virtuvėje, tačiau tiks ir begalei kitų panaudojimų. Kompatiškas, mažai sveriantis ir ypač paprastai naudojamas - tiesiog nusitaikykite į obejktą kurio temperatūrą norėtumėte išmatuoti ir spustelėkite mygtuką - per kelias akimirkas gausite matavimus. Tame pačiame LCD ekrane matysite ne tik fiksuojamą, bet ir aukščiausią pasiektą temperatūrą, ir informacinę ikoną apie baterijoje likusią energiją.

Prietaisas turi platų matavimo diapozoną, pasižymi tikslia ±1°C paklaida svarbiausiuose - nuo 0 iki 65°C matavimo ribose. Plataus matavimo diapozono dėka galėsite išmatuoti įkaitintus paviršius, paruoštus naudojimui maisto produktus. Dėka bekontakčio matavimo galimybės galite atlikti kelis matavimus vienas paskui kitą dėka bekontakčio taip išvengdami produktų tarpusavio užteršimo.

Termometras turi tik vieną mygtuką kurio pagalba pakeisite matavimo vienetus iš °C į °F. Termometras turi automatinio išsijungimą, kuris suveikia po 15s neaktyvumo, taip tausojant baterijos energiją. Matavimams atlikti padės termometre integruotas lazeris, kuris švies Jums nutaikius termometrą į pasirinktą matavymų objektą.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: