Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.4 / 5
3.4 stars, based on 8 reviews

Auskultacijos manekenas



Speciali Kaina: 10711.42 €
10711.42

Viso ūgio, senyvo amžiaus manekenas. Moters išvaizdos, tačiau galima paversti vyru pašalinus peruką ir pritvirtinus vyriškus lytinius organus. Realistinis judesių diapazonas, paciento pozicionavimas ir neprispausti sąnariai - juda kaip žmogus.

Paskirtis:

Vizualinei apžiūrai ( Normalus ir vėžinis apgamas; 1 stadijos slėginė opa; Išsiplėtę/susiaurėję vyzdžiai; Paraudusios odos raukšlės)  Paciento priežiūros simuliavimas (Tvarstymas ir žaizdų perrišimas; Apiprausimas; Drabužių keitimas; Viršutinių ir apatinių dantų protezų uždėjimas ir išėmimas; Ausies kanalo irigacija, valymas ir klausos aparatų talpinimas; Intramuskulinės injekcijos vietos: rankos, šlaunys, sėdmenys; Burnos ir nosies higiena: plovimas, maitinimas ir išsiurbimas; Ostomijos priežiūra ir kt.)

Manekeną taip pat sudaro:
Auskultacijos vietos su širdies ir plaučių garsais
Širdies vietos, šešios priekinės vietos su 12 širdies būklių
Plaučių vietos: penkios priekinės, šešios viršutinės užpakalinės, keturios apatinės užpakalinės ir dvi midaksiliarinės vietos su 12 plaučių būklių.
Širdies būklė: aortos regurgitacija, prieširdžių pertvaros defektas, holosistolinis ir midsistolinis ūžesiai, mitralinio vožtuvo stenozė, normali, PDA, pulmonarinė stenozė, S3 ir S4 galopai, sistolinis spragtelėjimas ir skilvelių pertvaros defektas.
Plaučių būklė: bronchinė, kaverninė, dviejų tipų traškėjimas, pleuros trinties garsas, švokštimas, normali, pectoriloquy, plaučių edema, sausas birzgiantis garsas, sausas švilpimas ir sausi karkalai.
Imituoja daugiau nei 35 slaugos ir medicinines procedūras.
Aukštis: 1,47 m
Svoris: apie 12,7 kg
Garantija: 5 metai 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: