Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
4.1 / 5
4.1 stars, based on 9 reviews

LEGO® Education - Istorijų ir pasakojimų rinkinys



Speciali Kaina: 163.40 €
163.40

Šis įdomus ir lengvai naudojamas Istorijų ir pasakojimų rinkinys ugdo kūrybiškumą ir skatina vaizduotės pasakojimo ir pasakojimo įgūdžius. Rinkinio tema skirta pasakai apie trolį ir tris vaikus. Rinkinį sudaro trys pagrindiniai stendai, kuriuos galima naudoti su penkiomis dvipusėmis dekoracijomis. Šie elementai gali būti naudojami pasakojimams nuo pradžios iki pabaigos, pagrindinėms scenoms demonstruoti ar net įdomiam žaidimui, kuriame vaikai gali susikurti ir žaisti savo istorijas. Šis rinkinys skirtas išmokti pasakojimo pagrindų ir lavinti kalbos įgūdžius. Jis gali būti taikomas daugelyje studijų sričių.

Rinkinio ugdomos kompetencijos:

Pasakojimas Kalbėjimo ir klausymo įgūdžiai Specialiai sukurta pasakojimui Rinkinyje yra įvairių unikalių kubelių ir simbolių Komplektą sudaro trys pagrindinės plokštės ir penkios dvipusės dekoravimo kortelės Sudėtyje yra užduočių kortelė su mokymosi idėjų pavyzdžiais

Pridedamas mokytojo gidas lietuvių kalba, kurio pagalba ikimokyklinio ugdymo pedagogai turės aiškų planą kiekvienai pamokai. Vieną „Istorijų ir pasakojimų rinkinį“ gali naudoti iki 6 vaikų grupė, kurioje vaikai dirba poromis. Vaikams reikia daug praktikos, kol jie išmoksta dirbti su partneriu, todėl šios veiklos ugdo bendradarbiavimą. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: