Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
3.2 / 5
3.2 stars, based on 25 reviews

LEGO® Education kaladėlių rinkinys „Mano didelis pasaulis“



Speciali Kaina: 332.57 €
332.57

Rinkinys „Mano didelis pasaulis“ suteikia galimybę mokytis žaidimų ir padeda ikimokyklinio amžiaus vaikams sužinoti apie supantį pasaulį, atliekant įdomias surinkimo užduotis, įdomius žaidimus ir dalijantis idėjomis. Šis LEGO® lavinamasis rinkinys taip pat lavina vaikų pasitikėjimą savimi ir pagrindinius socialinius įgūdžius, pvz., bendradarbiavimą, bendravimą ir vaidmenų bei atsakomybės suvokimą. 

Visapusiškas palaikymas mokytojams.
Rinkinį „Mano didelis pasaulis“ sudaro viskas, ko mokytojams reikia įkvepiančioms pamokoms, įskaitant greitos pradžios kortelę su 5 užduočių idėjomis 10 dvipusių konstravimo kortelių. Taip pat pridedamas internetinis skyriaus planas su 8 standartus atitinkančiomis pamokomis, kurias rasite www.LEGOEducation/Start. Siūlome netgi visos dienos profesionalius lavinimo kursus (parduodama atskirai), kurie padės mokytojams pasiruošti puikiai pradžiai.


Dirbdami 2–10 narių grupėse vaikai naudojasi spalvinga 480 LEGO® DUPLO® kaladėlių, figūrėlių, ratų pagrindų, langų, durų ir konstravimo pagrindo kolekcija, kad sukonstruotų namus, restoraną, autobuso stotelę, ligoninę ir gaisrinę. Jie susipažins su lėktuvu, automobiliu ir net povandeniniu laivu ir pasitelks savo vaizduotę fantastiniams gyvūnams ir savo išgalvotoms istorijoms kurti.


Holistinis požiūris į mokymąsi.
LEGO Education ankstyvasis lavinimasis pakloja pamatą vaiko lavinimuisi ir motyvacijai mokytis visą gyvenimą, žadindamas įgimtą smalsumą tyrinėti drauge ir mokytis žaidžiant. Mano didelis pasaulis derinamas su kitais ankstyvojo lavinimosi sistemos gaminiais ir lavina socialinius, emocinius bei kalbos įgūdžius ir nevaržomą žaidimą bei mokslo įgūdžius.
  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: