Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
3.6 / 5
3.6 stars, based on 14 reviews

Paciento slaugos manekenas BASIC



Speciali Kaina: 2944.93 €
2944.93

Manekenas skirtas slaugos mokymui, kaip veikti nepaprastos padėties atveju. Pagamintas iš tvirto, atsparaus vandeniui plastiko be latekso. Rankų ir kojų sąnariai yra lankstūs ir juda natūraliai. Imituoja tikrą sėdėseną. Keičiami moters- vyro lytiniai organai. Visos standartinės injekcijos vietos turi specialius padus injekcijoms. Keičiami tvirtinimai ir varžteliai.

Galima atlikti praktines slaugos procedūras: Asmens higiena ir burnos protezų priežiūra (dalinai išimami protezai); Akių, ausų, nosies priežiūra ir valymas; Plovimo (genitalijų priežiūra); Plaukų priežiūra (plovimas, džiovinimas, šukavimas); Kėlimo, mobilizacijos, padėties keitimo ir kt. 

Taip pat galima atlikti medicinines procedūras: Pragulų prevencija; Pragulų vertinimas (2-4 laipsnio); Pragulų priežiūra; Mėšlungio prevencija; Pneumonijos prevencija; Kraujo krešulių (trombozės) prevencija; Injekcijos į raumenis (sėdmenys); Poodinės injekcijos (žastas ir šlaunis); Poodinės infuzijos; Inhaliacinė terapija; Deguonies inhaliacija ir kt.
 

Manekenas atitinka OBRA reikalavimus, susijusius su slaugytojų pagalbos mokymo ir kompetencijų vertinimo programomis (NATCEP). 

Pristatoma kartu su: Injekciniai padais, talko milteliais, amputacijos kelmu, įdėklais su žaizdomis (žasto ir šlaunies) bei tvirtinimo įrankiais.

Specifikacijos:

Svoris - 19 kg;

Aukštis - 174 cm;

Garantija - 3 metai.

Dėl detalesnės informacijos prašome kreiptis. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: