Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Elektronikos prekės

Elektronikos prekės
2.8 / 5
2.8 stars, based on 13 reviews

Vienkartinis realaus laiko GSM temperatūros registratorius su zondu TEMPMATE GS2TE su ličio baterija



Speciali Kaina: 134.99 €
134.99

Vienkartinis realaus laiko GSM temperatūros registratorius su zondu TEMPMATE GS2TE su ličio baterija.
Gamintojo kodas: G2E-000

Tempmate®-GS2 TE  - sekimas LTE 4G ryšiu išmaniajai logistikai visame pasaulyje.

Tempmate®-GS2 TE yra su išoriniu nerūdijančio plieno zondu PT100, kuris negali būti nuimtas arba pakeistas. 

Tempmate®-GS2 suteikia galimybę stebėti visus svarbius duomenis realiuoju laiku. Nustačius individualias aliarmo ribas, būsite įspėjami realiu laiku. Pavojaus pranešimai atpažįstami iš karto dėl jautrių jutiklių, perduodami į tempmate®-Cloud platformą ir jums nedelsiant siunčiamas pranešimas.

Tempmate®-GS2 komplektuojamas su techninės įrangos, ryšio ir debesijos prieigos paketu.

Tempmate®-GS2 prietaisas paleidžiamas spaudžiant kairįjį žalią mygtuką ilgiau nei 5 sek. Įrenginio paleidimą patvirtina 10 kartų mirksintis mėlynas LED indikatorius, papildomai startą galima patvirtinti įrašymo ženklu ekrane. Siuntą galima sekti ir stebėti per tempmate®-Cloud platformą. Be to, ataskaitas galima peržiūrėti ir eksportuoti PDF ir CSV formatu iš debesies platformos.

Įrašyti duomenys perduodami į tempmate®-Cloud pagal intervalą, kurį vartotojas nustatė konfiguruodamas įrenginį. Įrenginys naudoja LTE 4G ryšį duomenims siųsti į tempmate®-Cloud platformą. Jei įrenginys veikia ten, kur nėra tinklo ryšio, duomenys saugomi prietaiso atmintyje ir išsiunčiami ryšiui atsiradus.

Standartinė tempmate GS2 su ličio baterija įrašymo trukmė yra 90 dienų (su standartiniu registravimo intervalu 10 min. ir perdavimo intervalu 240 min.), o ne ličio baterijos- 60 dienų (su standartiniu registravimo intervalu 10 min. ir perdavimo intervalu 240). min.)

Įrenginio baterija yra įmontuota ir negali būti pakeista. Įrenginio baterija yra visiškai įkrauta ir paruošta naudoti, tačiau dėl ilgesnio įrenginio saugojimo, jei prieš naudojant baterija išsikrauna, jį galima įkrauti prijungus prie mikro USB jungties (naudokite 5 V įkroviklį).

Vienkartinio temperatūros registratoriaus TEMPMATE GS2TE valdymo instrukciją rasite čia.  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: