Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.6 / 5
3.6 stars, based on 9 reviews

JANTAR šampūnas mineralinis su gintaro ekstraktu, 330 ml



Speciali Kaina: 3.99 €
3.99

JANTAR mineralinis šampūnas su gintaro ekstraktu sukurtas remiantis efektyvia receptūra ir unikaliu požiūriu į plaukų priežiūrą. Tai ilgametės gintaro puoselėjamųjų savybių ir stiprinančios jūros mineralų galios naudojimo tradicijos rezultatas. Valanti micelinė formulė be SLS, SLES ir silikonų, grąžina plaukams gaivumą ir suteikia švaros pojūtį. Gintaras rūpinasi plaukais, saugo juos nuo žalingų išorės veiksnių. Jūros mineralai - tai turtingas mikro ir makro elementų šaltinis, visapusiškai stiprina plaukų struktūrą. Dumbliai drėkina ir aprūpina plaukus mineralais, atkuria jų elastingumą ir glotnumą. Keratinas regeneruoja ir atkuria pažeistus plaukus, suteikdamas jiems sveiką išvaizdą. Rezultatas: švarūs, žvilgantys, drėkinami ir plaukai ir gauvumo pojūtis.

Naudojimas: švelniais masažuojančiais judesiais nedidelį kiekį šampūno paskirstyti ant drėgnų plaukų ir nuplauti vandeniu.

Sudėtis: Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hydrolyzed Keratin, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract, Magnesium PCA, Zinc PCA, Manganese PCA, Calcium PCA, Amber Extract, Propylene Glycol, Lactic Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium, Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: