Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
VIVIAN GRAY rinkinys muilas ir losjonas rankoms Gemstone Neroli & Amber, 2 x 300 ml
20%
20%
3.5 / 5
3.5 stars, based on 17 reviews

VIVIAN GRAY rinkinys muilas ir losjonas rankoms Gemstone Neroli & Amber, 2 x 300 ml



Kaina: 15.99 €
Speciali Kaina: 12.79 €
Sutaupyk: 3.20 €
15.99

Nauja elegantiškų kūno priežiūros produktų linija iš VIVIEN GREY - Gemstones. Tai natūralių eterinių aliejų ir žolelių ekstraktų pagindu sukurti: skysti muilai, dušo želės, losjonai rankoms ir kūnui. Net trys išskirtinių kvapų kompozicijos ,užpildys Jūsų namus svaiginančiais aromatais, o kvepalų debesėlis jus puoš visą dieną.

Itin elegantiški skaidrūs išskirtinio dizaino buteliukai primena brangakmelių briaunas - jų švytėjimas ir išskirtinis stilius puikiai derės Jūsų vonios ar tualeto kambaryje.
Tvirtos tekstūros puikiai putojantis skystasis muilas su Neroli ir Amber aromatais švelniai nuprausia rankų odą, o sudėtyje esantys kvapieji aliejai palieka ant odos subtilų aromatą.
Švelnios ir lengvos tekstūros losjonas suteikia rankų odai elastingumo. Oda ilgiau išlieka jaunatviška, bei stangri.
Neroli Amber - švelnus gėlių aromatas, papildytas citrusų, medaus natomis, sumišęs su rytietišku gintaro aromatu tarsi apgaubia jus išskirtinai pudrine lengva šiluma, kuri lydės jus visą dieną. Neroli Amber aromatų kompozicija suteikia ramumo jausmą, harmoniją ir palaimą, padeda attatyti vidinę pusiausvyrą. Apmalšina skausmą, tai puyikus afrodiziakas - sustiprina seksualinę eneriją. Puikiai tinka meditacijai. Taip aromatas išliks ilgam. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: