Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška


0 / 5

Agurkų sėklų aliejus

Natūralus, šalto spaudimo, nerafinuotas kosmetinis aliejus, išgautas iš agurkų sėklų. Agurkai jau nuo seno naudojami kosmetikoje paburkusiems paakiams atgaivinti, kadangi agurkuose yra labai daug vandens, kuris sukuria gaivumo, lengvumo, vėsumo pojūtį.

Šis nuostabus aliejus turi labai daug linolo, taip pat riebalų rūgščių. Agurkų sėklų aliejus yra gana lengvas ir gerai įsigeriantis.

Agurkų sėklų aliejus taip pat gali būti naudojamas norint prailginti Jūsų gaminamų produktų galiojimo laiką. Aliejukas gali būti naudojamas kaip kremų, kaukių, serumų, losjonų, kūno ar masažo aliejų ingredientas.

Tai puiki gamtos dovana Jums! 

Medžiagų saugumo duomenys (English): parsisiųsti



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: