Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška


0 / 5

Argano aliejus

Natūralus, šalto spaudimo, rafinuotas kosmetinis aliejus.

Arganas – tai medžių gentis, kuri sutinkama pietvakarių Maroke. Arganas vienintelis šios genties medis. Argano medis gali užaugti iki 8-10 metrų aukščio ir augti iki 150-200 metų. 

Šis nuostabus aliejukas garsus tuo, kad turi itin daug vitamino E, nesočiųjų riebiųjų rūgščių, pasižymi labai stipriomis odą teigiamai veikiančiomis savybėmis. Todėl ypač rekomenduojamas brandžios odos priežiūrai, plaukų priežiūrai, taip pat probleminei (spuoguotai) odai prižiūrėti, naudojamas net vietoje kremo ar losjono, taip pat tinkamas masažams.

Argano aliejumi galima tiesiog  praturtinti Jūsų mėgstamus kremus, losjonus, šampūną, įlašinus kelis lašelius šio nuostabaus aliejuko.

Tai puiki gamtos dovana Jums! 

Medžiagų saugumo duomenys (English): parsisiųsti



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: