Ekologiškas, šalto spaudimo, rafinuotas kosmetinis ricinos aliejus, kuris pasižymi ne tik vidurius laisvinančiomis savybėmis, tačiau jau nuo senų laikų naudojamas kosmetikoje. Ricinos aliejus pasižymi odą minkštinančiomis savybėmis, jis gerai įsigeria į odą, tinkamas sudirgusiai, pažeistai (spuoguotai) odai prižiūrėti.
Ypatingai rekomenduojamas blakstienų, antakių priežiūrai, aliejukas padeda atgaivinti pažeistas blakstienas nuo kasdienio tušo naudojimo, ar antakius nuo cheminių dažymų. Aliejus taip pat gali naudojamas makiažui valyti.
Tai puiki gamtos dovana Jums!
Medžiagų saugumo duomenys (English): parsisiųsti