Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Knygos, blankai

>

Grožinė ir pramoginė literatūra

Grožinė ir pramoginė literatūra
3.6 / 5
3.6 stars, based on 28 reviews

Jenni Fletcher. Piršlybos... traukinyje! (Pirma knyga)



Speciali Kaina: 5.00 €
5.00
DĖMESIO! Liko paskutiniai šios knygos egzemplioriai. Knygų prekinė išvaizda gali būti šiek tiek pakitusi, bet tai nė kiek nepakeitė pačių istorijų!   Rytų Anglijos pakrantėje įsikūrusiame Vitbio uoste gyvenimas teka įprasta vaga. Vasarą keičia ruduo, rudenį – uosto gyvenimą kiek sukaustanti žiema. Tačiau lemtingų įvykių grandinė pralaužia ledus. Prisiekusios niekada netekėti damos staiga pamiršta sau duotus pažadus, o užkietėję viengungiai negali atsispirti iki tol nepažintam jausmui. Ir iki šiol buvęs šaltas uostamiestis tampa Meilės uostu. Trijų knygų serija Meilės uostas. Pirma knyga

Padorioji guvernantė tikrai nesitikėjo, kad jai pasipirš traukinyje..

Turiu jums pasiūlymą...
Padorioji guvernantė Jantė Holt tikrai nesitikėjo, kad jai pasipirš traukinyje... Žmogus, kuris ką tik ją apkaltino bandymu į santuokos pinkles įsivilioti kitą vyrą!
Laivybos magnatas Robertas Felstonas – kerintis vyras, tačiau nepakenčiamas akiplėša. Be to, visuomenėje pagarsėjęs savo prasta reputacija. Vis dėlto ištesėti mirusiai motinai duotą pažadą ir išlaikyti jos paslaptį Robertui svarbiau nei geras vardas.
Netrukus paaiškėja, kad tik jis vienas gali išgelbėti Jantę nuo liūdnų likimo vingių. Mergina vis dar dvejoja, ar verta apsimetinėti tobula Felstono žmona, nes jos praeities klaidos, rodos, tuoj iškils į viešumą. Tačiau Robertas netruks įrodyti, jog negalima spręsti apie žmogų iš pirmo žvilgsnio, o santuoka – tai kai kas daugiau nei tik priesaika.

Informaciją parengė Svajonių knygos



 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: