Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Knygos, blankai

>

Grožinė ir pramoginė literatūra

Grožinė ir pramoginė literatūra
3.7 / 5
3.7 stars, based on 39 reviews

Judith McNaught. Rojus (II tomas)



Speciali Kaina: 5.00 €
5.00
DĖMESIO! Liko paskutiniai šios knygos egzemplioriai. Knygų prekinė išvaizda gali būti šiek tiek pakitusi, bet tai nė kiek nepakeitė pačių istorijų!

Atrodė, kad prieš vienuolika metų lemtis ir žmonių klasta amžiams išskyrė Metą ir Mereditą. Ar jiems pavyks susigrąžinti prarastą meilę, visiems laikams pamiršti praeitį ir pradėti naują gyvenimą? Ar jie įstengs surasti kelią per intrigų, šantažo ir niekšybių labirintus?

Šviesiaplaukę gražuolę Mereditą Benkroft ir charizmatišką verslo magnatą Metą Farelą persekioja jų išduotos meilės šešėlis – tokios meilės, kuri pasitaiko tik kartą gyvenime, o prarasta palieka širdgėlą ir skausmą.
Kai iškyla pavojus Benkroftų šeimos verslo imperijai, Mereditai nelieka kitos išeities, tik prašyti Meto pagalbos. Tarp jų vėl atsiranda trauka, atgyja skaudžiai malonūs prisiminimai, o kartu ir abejonės, ar pavyks ištaisyti praeities klaidas.

„Rojus“ yra įsimintiniausias Judith McNaught romanas, kupinas aistros, švelnumo ir begalinės meilės, kurią autorė taip puikiai perpratusi.


Iš anglų kalbos vertė Elžbieta Filipavičiūtė

Išleidimo metai: 2013
2 tomai po 448 psl., kietas viršelis
Formatas: 14,5x21,0x4 cm
ISBN 978-609-406-613-9

Informaciją parengė Svajonių knygos



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: