Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Knygos, blankai

>

Grožinė literatūra

Grožinė literatūra
3.4 / 5
3.4 stars, based on 47 reviews

Neieškok manęs



Speciali Kaina: 12.50 €
12.50

Kažin, ar ji suprato, kokia ironiška buvo ta žinutė. Kerol negalėjo žinoti, kad tai buvo vienas pagrindinių punktų mano darbo aprašyme: ieškoti žmonių. Tais dviem žodžiais ji surišo man rankas. Žinojo, kad aš nesipriešinsiu paskutiniam jos prašymui.
Ir nesipriešinau – iki šiol.

MASON CROSS (Meisonas Krosas) – britų autorius, išgarsėjęs trilerių serija apie Karterį Bleiką – žmogų, kuris neturi nei vardo, nei tapatybės, tik talentą rasti tuos, kurie daro viską, kad jų būtų neįmanoma rasti. Nors Bleiko pašonėje visuomet atsiduria netikėtas partneris, padedantis narplioti nusikaltimus, Karteris Bleikas yra vienišas kovotojas, trokštantis ramybės, tačiau niekaip jos nerandantis. Lietuviškai jau išleistos pirmosios trys Karterio Bleiko serijos knygos: „Žudymo sezonas“, „Samarietis“ ir „Metas žudyti“. Ketvirtajame trileryje „Neieškok manęs“ Bleikui tenka surasti ir gelbėti su pavojingais žmonėmis susidėjusią mylimą moterį.

Las Vegase gyvenanti Sara Blekvel džiaugiasi į gretimą namą pagaliau atsikrausčius ramiems kaimynams. Kaip netrukus supranta, galbūt kiek per ramiems. Susibičiuliavusi su naująja namo gyventoja Rebeka Smit, Sara sunerimsta, kai netikėtai ji su savo vyru Dominiku dingsta kaip į vandenį, o šalia jų namų pasirodo ginkluoti vyrai. Siekdama išsiaiškinti, kas nutiko draugei, Sara nusprendžia kreiptis pagalbos.
„Neieškok manęs“ – paskutiniai Karteriui Bleikui skirti jo mylimos moters žodžiai. Šio priesako jis tvirtai laikosi šešerius metus, kol vieną dieną sulaukia paslaptingo laiško. Bleikas suvokia – moteriai, kurią kadaise mylėjo ir prarado, iškilo mirtinas pavojus. Jis priverstas sulaužyti pažadą. Visgi Bleikas ne vienintelis ieško sprunkančios moters – jai ant kulnų lipa smogikas Trentonas Geidžas, nusikaltimų pasaulyje garsėjantis gebėjimu rasti dingusius ar besislapstančius žmones. Visai kaip Karteris Bleikas.

Kas pirmas suras į nusikaltimų pasaulį įtrauktą moterį? Kokias paslaptis ji saugo?
  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios:
zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
52%
52%
5.00 €
10.50 €

Gib a kuk. Žvilgtelėk

zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
54%
54%
5.50 €
12.00 €

Paslapčių bokštas

zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
50%
50%
6.50 €
13.00 €

Leninas




zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
76%
76%
2.50 €
10.50 €

Paruzija

zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
79%
79%
2.50 €
12.00 €

Kai ateina naktis