Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Knygos, blankai

>

Grožinė literatūra

Grožinė literatūra
3.6 / 5
3.6 stars, based on 64 reviews

Žudymo sezonas



Speciali Kaina: 12.00 €
12.00

Pirmas dalykas, kurį turite apie mane žinoti, – Karteris Bleikas nėra tikrasis mano vardas.

MASON CROSS (Meisonas Krosas) – britų autorius, išgarsėjęs trilerių serija apie Karterį Bleiką. „Žudymo sezonas“ – pirmoji serijos knyga.

Kalebas Vordelas buvo pabaisa, apie kurį žinojo visi. Čikagos snaiperiu pramintas profesionalus žudikas laikė baimėje visą šalį, kol galiausiai buvo sučiuptas ir nuteistas. Tačiau jam pavyko pasprukti iš kalėjimo likus dviem savaitėms iki mirties bausmės vykdymo. Ir keršto troškimo paskatintas žudymo sezonas vėl prasidėjo…
FTB tenka kviestis į pagalbą Karterį Bleiką. Žmogų, kuris neturi nei vardo, nei tapatybės, tik talentą rasti tuos, kurie daro viską, kad jų nebūtų įmanoma rasti. Žmogų, kuris jau buvo susidūręs su Kalebu Vordelu ir žino, ką šis sugeba. Kartu su ambicinga specialiąja agente Eleina Baner jie privalo surasti Vordelą, toliau sėjantį siaubą Amerikoje. Atrodo, kad jis žudo visus, kurie pasitaiko jo kelyje. Be jokios priežasties.
Tačiau Bleikas ir Baner greitai ima įtarti, kad kažkas stengiasi juos klaidinti ir net nušalinti nuo tyrimo. Todėl jie turi ne tik kuo greičiau sučiupti dėl malonumo žudantį monstrą, bet ir išnarplioti pašonėje klestintį melo ir korupcijos voratinklį. Karteris Bleikas yra priverstas laužyti taisykles ir stoti į kovą su FTB – tam, kad pagaliau sustabdytų žudynes ir atskleistų mirtį nešantį sąmokslą.

Kvapą gniaužiantis ir miegą atimantis „Žudymo sezonas“ – pažintis su Karteriu Bleiku ir jo pavojingų tyrimų pradžia. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios:
zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
56%
56%
4.00 €
9.00 €

Kaip sustabdyti laiką




zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
71%
71%
3.00 €
10.50 €

Žmona su paslaptimi

zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
75%
75%
2.50 €
10.00 €

Kalbėjimo(si) erčios