Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Knygos, blankai

Knygos, blankai
3.4 / 5
3.4 stars, based on 55 reviews

Paprasto gyvenimo menas



Speciali Kaina: 10.00 €
10.00

Su kiekvienu šluotos mostu jūs valote ir savo proto dulkes.

SHUNMYO MASUNO (Šiunmio Masuno) – pasaulinio garso dzeno sodo meistras ir landšafto architektas, aštuonioliktasis Kenkodži šventyklos vyriausiasis dvasininkas, Tamos meno universiteto aplinkos ir landšafto dizaino profesorius. Nuo 1987 m. skaito paskaitas Britų Kolumbijos, Toronto, Cornellio, Londono, Pekino universitetuose, Harvardo aukštojoje dizaino mokykloje. Sodas jam – tai ypatinga dvasinė vieta, kurioje gyvena protas.

Tačiau jums nereikia turėti sodo, kad pajustumėte ramybę. Autorius sako: Nėra reikalo keliauti į senąsias japonų sostines Kiotą ar Narą. Neprivalu įkopti į Fudzijamos kalną. Ir nebūtina apsigyventi prie vandenyno. Nepaprastais dalykais galima mėgautis įdėjus visai nedaug pastangų. Šioje knygoje paaiškinsiu, kaip tą padaryti remiantis dzenu.
Jei jaučiate, kad jūsų mintys sujauktos ir varginančios, jei trokštate kažko nepaprasto, o kasdienybė atrodo nuobodi ir nereikšminga, jei norite nušveisti rūdis nuo savo gyvenimo ir nubraukti nuo jo voratinklius – ši knyga jums. Atlikdami paprastas kasdienes praktikas, jūs išmoksite rasti laimę ne ieškodami išskirtinių patirčių, bet po truputėlį keisdami savo gyvenimą – ir taip iš naujo pajusite vidinę ramybę. Keisti gyvenimo būdą neturi būti sunku. Reikia tik nežymios įpročių permainos ir šiek tiek pakeisti požiūrį.
Gyvenimas gali būti paprastas.
Paprastas gyvenimas gali būti nuostabus.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios:
zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
60%
60%
2.00 €
5.00 €

Triskart aušroje




zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
58%
58%
5.00 €
12.00 €

Laiko kaina

zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
13.00 €

Kaip būti