Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Knygos, blankai

>

Vaikų ir jaunimo literatūra

Vaikų ir jaunimo literatūra
Ruduo Žirgynėje
55%
55%
3.6 / 5
3.6 stars, based on 55 reviews

Ruduo Žirgynėje



Kaina: 11.00 €
Speciali Kaina: 5.00 €
Sutaupyk: 6.00 €
11.00

Kazimiera Kazijevaitė-Astratovienė – mokytoja, dirba Valdorfo Žaliojoje mokykloje. „Ruduo Žirgynėje“ – trečioji Kazimieros knyga. Debiutinis jos romanas „Septynios kartos“ (2016) buvo įvertintas Kazimiero Barėno premija, o knyga „Mano sesė ir aš“ (2018) pelnė Vaikų literatūros premiją.
Pagrindinės knygos „Ruduo Žirgynėje“ veikėjos – seserys Goda ir Saulė. Goda – ketvirtokė, Saulė – pirmokė. Mokslo metų pradžioje mama paprašo Godos, kad eidama į mokyklą palydėtų ir Saulę. Bet Goda norėtų į mokyklą vaikščioti su savo drauge Milda, o ta mažoji įkyrėlė joms nuolat trukdo... Kokia neteisybė! Negana to, Saulė užsigeidžia ir kartu jodinėti žirgais ūkyje šalia mokyklos. Vis dėlto tikrieji nuotykiai prasideda tada, kai mama su tėčiu išvyksta, o sesės lieka namie su seneliu. Pačiu nepaprasčiausiu seneliu pasaulyje, kuris daug metų buvo dingęs, o dabar staiga ėmė ir vėl atsirado. Ypatingas ruduo Žirgynėje prasideda!
„Esu trijų vaikų mama ir mokytoja, tad knygos idėja gimė tarsi savaime – stebint vaikus, jų santykius, žaidimus, o ypač – tą didį džiaugsmą, kurį jiems teikia jodinėjimas žirgais, bendravimas ir rūpinimasis jais. Šiandien, kai vis daugiau laiko atima telefonai ir kompiuteriai, vaikų ir gyvūnų draugystė įgauna visai naują prasmę ir tampa itin svarbi.“
 


Knygos leidybą iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios:
zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
50%
50%
2.50 €
5.00 €

Užkerėta upė

zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
50%
50%
4.00 €
8.00 €

Mano tėtis rašo knygą




zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde zvaigzde
53%
53%
4.00 €
8.50 €

Bala nematė