Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Kompiuteriai ir kompiuterinė technika

Kompiuteriai ir kompiuterinė technika
3.3 / 5
3.3 stars, based on 15 reviews

Garmin Vivofit 4S Black



Speciali Kaina: 79.99 €
79.99

Raskite naujų būdų kaip tapti aktyvesniu nei vakar su lengvai valdomu vívofit 4. Ši apyrankė siūlo aktyvumo sekimo funkcijas ir laisvę judėti negalvojat apie tai, jog įrenginys gali bet kada išsikrauti. Su 1+ metų baterijos veikimo laiku, vívofit 4 yra idealus dėvėti 24/7, todėl jūs nuolat galėsite stebėti savo aktyvumą, automatiškai nustatyti veiklą su “Move IQ” ir dar daugiau. 

Aktyvumo sekimo apyrankė su 1+ metus veikiančia baterija

Spalvotas ekranas ir 1+ metų baterijos veikimo laikas; įkrovimas nereikalingas Fiksuoja žingsnius, atstumą ir sudegintas kalorijas, stebi miegą ir nustato individualius dienos aktyvumo tikslus Atspari vandeniui plaukiant ar prausiantis duše Automatiškai sinchronizuojasi su Garmin Connect™, kur galite planuoti, dalintis, išsaugoti ir bendrinti savo veiklas, priimti iššūkius, stebėti progresą 

Nešiokite 24/7
Vívofit 4 aktyvumo sekimo įrenginys leidžia tobulėti 24/7 ir pamiršti apie įkrovimą dėka 1+ baterijos veikimo laiko. Apyrankė atspari vandeniui plaukiant baseine ir prausiantis duše. Ekrane visuomet matysite spalvotą ir aiškiai matomą vaizdą, netgi šviečiant saulei. Pritaikykite laikrodį savo asmenybei keisdami ekrano temas, ciferblatus ir tekstinius įspėjimus ar pakeisdami apyrankės dirželį. Apyrankės dirželiai galimi įvairių stilių ir spalvų. 

Patogumas jūsų riešui
Su vívofit 4 galėsite naudotis naujomis funkcijomis, kurios sukurtos padaryti jūsų gyvenimą patogesniu. Naudokite orų prognozės valdiklį greitam ir vaizdingam orų stebėjimui. Nusistatykite žadintuvą kuris veiks jūsų įrenginyje ar nusistatykite atgalinį laikmatį, kuris primins kada laikas išjungti orkaitę. Nerandate telefono? vívofit 4 gali jums padėti ir šiuo atveju.

Žinokite, kiek judate
Move IQ technologija automatiškai nustatys, ar vaikščiojate, bėgiojate, važiuojate dviračiu, plaukiojate, ar sportuojate ant stacionarių treniruoklių. Nebereikia įjungti arba keisti sporto veiklos režimo, vívofit 4 automatiškai aptinka judesių pokyčius, tad padarę apšilimą galite iš karto pradėti treniruotę. O prisijungę prie mobiliosios programos Garmin Connect arba kompiuteriu galėsite pamatyti, kada ir kiek laiko per visą dieną judėjote.

Jums pritaikytas aktyvumo sekimas, suteiks motyvacijos
Vívofit 4 įspės jus kai per ilgai užsibūsite vienoje vietoje ir patars pajudėti. Papildomai bus stebimi žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos ir miegas, taip pat bus renkama informacija apie neveiklumo atkarpas. Spalvotai judėjimo juostelei užsipildžius, būsite įspėti, per ilgai užsibuvus vietoje. Atstatykite ją į pradinę padėtį kelias minutes pajudėjus. Vívofit 4 įvertina dabartinį jūsų aktyvumo lygį ir priskiria dienos tikslą kiek žingsnių reikia nueiti. Kai pasieksite tikslą, įrenginys pritaikys dienos tikslą sekančiai dienai, palaipsniui vedant jus į sveikesnį gyvenimo būdą. 

Dalinkitės ir varžykitės
Dienos eigoje vívofit 4 periodiškai sinchronizuojasi su Garmin Connect. Garmin Connect™ programėlė mobiliems telefonasm, kur palengvins rekordų gerinimo procesą. Ryškios ir spalvingos aktyvumo kortelės supažindina jus su visais statistiniais duomenimis vienu žvilgtelėjimu į ekraną. Slinkite pirštu ekrane į apačią ir ypač lengvai lyginkite šiandienos ir praeitų dienų rezultatus arba bakstelėkite ekraną detalesnei informacijai pamatyti. Veiklos ir kiti matavimai įvertinantys jūsų fizinę būklę įrašomi į įrenginį, pateikiami vaizdingai ir detaliai. Duomenys kuriuos matote yra pritaikyti jums, atsižvelgiant į aktyvumą, daugiau jokios nereikalingos informacijos. 

Įveikite iššūkius kartu su savo vaikais
Naudokite “Toe-to-Toe™” funkciją, iššūkiams ir varžymuisi su savo vaikais. Jūsų vívofit 4 aktyvumo apyrankė bevieliu ryšiu gali susijungti su vaiko netoliese esančiu vívofit jr. 2 ar netgi kitu vívofit 4 ir akimirksniu pradėti žingsnių varžybas laikui. Visa tai valdoma nuo riešo, o kai varžybos pasibaigia, jūs abu matote kiek žingsnių nuėjote iššūkio metu, kad išsiaiškintumėte nugalėtoją. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: