Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Kompiuteriai ir kompiuterinė technika

Kompiuteriai ir kompiuterinė technika
 
3.6 / 5
3.6 stars, based on 17 reviews

Išmanusis laikrodis Garmin Fenix 6 Saphire Black



Speciali Kaina: 749.99 €
749.99

Šie tvirti Garmin fēnix 6 multisporto GPS laikrodžiai suteikia galimybę treniruotėms pridėti žemėlapius, muziką, intelektualų tempo planavimą ir dar daugiau - jūs galėsite bet kurį iššūkį priimti žingsniuodami. Vidinė įkraunama ličio baterija išmaniojo laikrodžio režimu suteikia iki 14 dienų baterijos veikimo laiką, 10 valandų - GPS režimu su muzika ir iki 48 dienų - baterijos taupymo režimu.

Riešo širdies ritmas¹ ir „Pulse Ox²“ jutikliai suteikia įžvalgos apie jūsų kūno veiklą.

„Dynamic PacePro ™“ funkcija padeda jums protingiau važiuoti įvairaus tipo reljefu Iš anksto įkelti slidinėjimo žemėlapiai daugiau nei 2000 kurortų visame pasaulyje Išmatuokite važiavimo ir važiavimo dviračiu rezultatus tokiais būdais, kokių nežinojote Naršykite savo pasaulį naudodamiesi kelių GNSS palydovų atskaitos ir lauko jutikliais Sinchronizuokite savo mėgstamas transliacijos paslaugas ir klausykite muzikos be savo telefono

Kokybė pagal dizainą

Tvirtas, tačiau sudėtingas dizainas pasižymi visuomet įjungtu 1,3 colių ekranu, kuris yra 17% didesnis nei ankstesniuose „fēnix“ modeliuose. Jį sudaro nerūdijančio plieno arba DLC dengtas rėmas ir jis yra išbandytas pagal JAV karinius standartus.

„PacePro“ technologija

Pirmoji „savaime“ „PacePro“ funkcija padeda jums žengti koja kojon su pakoreguotomis gairėmis, kai vykdote kursą.

Energijos valdiklis

Peržiūrėkite, kaip įvairūs nustatymai ir jutikliai paveikia jūsų laikrodžio akumuliatoriaus veikimo laiką. Galėsite atlikti akumuliatoriaus veikimo laiką prailginančius pakeitimus per kelias akimirkas..

Sportiniai režimai

Naudokitės ir anksto įkeltais sportiniais režimais bėgimui, plaukimui, dviračiams, kopinėjimui, irklavimui, slidinėjimui, golfui, kardio treniruotėms ir daugiau.

TOPO ir slidinėjimo žemėlapiai

Naudokite topografinius žemėlapius, kad galėtumėte naršyti po nuotykius ir peržiūrėti 2000 pasaulio slidinėjimo kurortų bėgių pavadinimus ir sunkumų įvertinimus.

„ClimbPro“ funkcija

Naudokite „ClimbPro“ kilimo planuoklį, jei norite pamatyti realiojo laiko informaciją apie esamus ir būsimus pakilimus, įskaitant nuolydį, atstumą ir aukščio padidėjimą.

Golfo kursai

Pasiekite spalvotus „CourseView“ žemėlapius daugiau nei 41 000 iš anksto įkeltų golfo aikštynų visame pasaulyje ir gaukite taikymą pagal mygtukus bei „PlaysLike Distance“ funkciją.

Navigacija, kuri neleis pasiklysti

Fenix 6 laikrodžiuose integruota žemėlapio navigacija neleis paklysti keliaujant link pasirinkto tikslo su nurodymais kur pasukti kiekviename posūkyje ir nurodomu atstumu kuris liko iki kito posūkio. Prisijunkite prie daugybės pasaulinių navigacijos palydovinių sistemų (GPS, GLONASS ir Galileo) kad galėtumėte sekti savo buvimo vietą sudėtingesnėje aplinkoje, kurioje GPS gali ir nepakakti. Įveskite atstumą, kurį norite nukeliauti ir gaukite siūlomus maršrutus, kurie sugrąžins jus į pradinį tašką. Trendline™ populiarieji maršrutai padeda rasti populiariausias vietines trasas.

ABC jutikliai

Eikite kitu keliu naudodami ABC jutiklius, įskaitant aukščio metrą aukščio duomenims, barometrą orų stebėjimui ir trijų ašių elektroninį kompasą.

Saugos ir sekimo funkcijos

Jei jaučiatės nesaugiai arba jei laikrodis jaučia, kad įvyko incidentas, nusiųskite savo buvimo vietą avarinės pagalbos kontaktams.

Muzikos programos

Išsaugokite iki 2000 dainų arba naudokitės srautinėmis programomis iš suderinamų paslaugų, įskaitant „Spotify®“ ir „Deezer“, ir klausykite per ausines, naudodami BLUETOOTH® technologiją.

„Garmin“ mokėjimo sistema

Kasoje apsipirkite greitai su Garmin Pay bekontakčio atsiskaitymo funkcija su suderinamomis banko kortelėmis.

Pulse Ox jutiklis

Aukščio aklimatizacijai ir miego stebėjimui Pulse Ox² jutiklis naudoja šviesos spindulius ant jūsų riešo, kad nustatytų kaip gerai jūsų kūnas pasisavina deguonį.

„Body Battery ™“ energijos monitorius

Optimizuokite savo kūno energijos atsargas, naudodamiesi širdies ritmo kitimu, stresu, miegu ir kitais duomenimis, kad galėtumėte įvertinti, kada esate pasiruošęs būti aktyvus ar kada gali tekti pailsėti.

Ekspedicijos režimas

Kelionė toli ir plačiai tarp įkrovimų. Ekspedicijos režimas, su ypač žemos galios GPS nuoroda, trunka kelias savaites. Nustačius šį režimą baterijos laikas prailgėja iki kelių savaičių.

SPECIFIKACIJA:

Stiklas: Corning® Gorilla® Glass DX Apvadas: nerūdijantis plienas Korpusas: pluoštu sustiprintas polimeras su metaliniu galiniu dangčiu Suderinama su „QuickFit ™“ laikrodžių juosta: įtraukta (22 mm) Dirželio medžiaga: silikonas Laikrodžio dydis: 47 x 47 x 14,7 mm Ekrano dydis: 1,3 ”(33,02 mm) skersmens Ekrano skiriamoji geba: 260 x 260 taškų Ekrano tipas: saulės šviesoje matomas, transfleksinis atminties taškas (MIP) Atsparumas vandeniui: 10 ATM Atmintis: 64 MB

BATERIJA:

Išmanusis laikrodis: iki 14 dienų GPS: iki 36 valandų Didžiausias akumuliatoriaus GPS režimas: 72 valandos Ekspedicijos GPS veikla: 28 dienos Baterijų taupymo režimas: 48 dienos



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: