Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Laisvalaikio prekės

Laisvalaikio prekės
3.5 / 5
3.5 stars, based on 22 reviews

Garmin Camper serija



Speciali Kaina: 399.00 €
399.00
( Užsakoma prekė, pristatymas per 9 dienas ) 

 

Išmani navigacija iškylaujantiems kemperiais Aukštos raiškos 7,  8 ir 10 colių navigacijos iškylautojams su liečiamu ekranu Su kemperiais ar nameliais ant ratų keliaukite saugiau jiems būdingais maršrutais1, gaudami naudingus kelio įspėjimus Gaukite kelio įspėjimus tokius kaip status kelias, staigūs posūkiai, svorio apribojimai ir daugiau Piretaise jau integruota didelė tinkamų stovyklaviečių duomenų bazė Suporuokite su Jūsų  suderinamu išmaniu telefonu ir naudokitės laisvų ranku įranga bei gaukite išmanius pranešimus, taip pat naudokite valdymą balsu Jau yra integruotas eismo kamščių perspėjimas per DAB Saugumo ir greičio kamerų atnaujinimai

  Matykite viską aiškiai ir lengvai

Šios  GPS navigacijos turi didelį, ryškų liečiamą ekraną todėl visą svarbią informaciją matysite aiškiai ir lengvai.

 

 

 

 

 

Gaukite reikalingus maršutus

Camper atsižvelgiant į kemperio dydį ir svorį suranda geriausią maršutą1. Jūs galite nustatyti skirtingus profilius keliemas automobiliams.

    Eismo pranešimai

Prietaise jau yra Digital Traffic, Garmin Traffic paslauga, kuri veikia iš karto įjungųs prietaisą.

        Žinokite kas priekyje

Gaukite papildomus kelio perspėjimus kad žinotumėte artėjančias stačias įkalnes, staigius posūkius, svorio apribojimus kad galėtumėte laiku pasiruošti meršruto pokyčiams.

 

 

   

 

 

  Raskite geriausias stovyklavietes

Tam kad rasti geriausias stovyklavietes kur sustoti pailsėti Camper turi inegruotą didelę duomenų bazę iš  ACSI ir Campercontact, ir nemokamus sustojimus iš  Trailer PARK, kurioje galėsite pasirinkti reikaimą pagal kainą, patogumus ar daugiau. Navigacija taip pat parodys poilsiavietes ir kitus patogumus Jūsų maršrute. Ieškokite patogiai tieiog navigacijos ekrane esančiame žemėlapyje. Pasiekite dar daugiau informacijos ir suraskite lankytinas vietas iš TripAdvisor, Foursquare ir daugiau.

     

 

Naudokite laisvų rankų įrangą

Neatitraukite rankų nuo vairo ir naudokitės tokiomis naudingomis funkcijomis kaip skambinimas, išmanūs pranešimai iš Jūsų telefono ekrane bei valdymas balsu. Jau įdiegtas Wi-Fi® susijungimas padės atnaujinti žemėlapius ir prietaiso programinę įrangą.

   

 

 

Gaukite daugiau iš programėlių

Jūs galite atsisiųsti nemoakmą  Garmin Drive™ programėlę į savo išmanųjį telefoną. paiekite informaciją apie eismo kamščius, oro prognozę ir daugiau - tiesiai savo Camper  ekrane.

   

 

  Saugus judėjima atbulomis

Reikia pagalbos parkuojantis mažose erdvėse? Camper yra suderinamas su  BC™ 30 ir BC 40 galinio vaizdo kameromis, kurios gali perduoti vaizdą iki 7 metrų atstumu. Pasirinkite norimą ir matykite kas vyksta už Jūsų.

1 Pasiekiama ne visur. Profilio informacija apie Jūsų kemperį gali būti ne pilnai išnaudojama kai kuriose vietovėse. Visuomet vadovaukitės kelio ženklais ir taisyklėmis.

 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: