Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.3 / 5
3.3 stars, based on 16 reviews

Alyvuogių aliejus FUDULI Nettare d’Oliva, 0,5 l.



Speciali Kaina: 16.90 €
16.90

Kilmės šalis: Italija

Talpa: 0,5 l.
 

 

Ekologiškas, sertifikuotas pagal IT BIO 006 RAF20

FUDULI Nettare d’Oliva – tai alyvuogių ypač tyras (extra virgin) aliejus, išgaunamas iš rinktinių alyvuogių, auginamų Jonadi ir Filandari apylinkėse Italijoje, Kalabrijos regione, užaugintų nenaudojant jokių cheminių priemaišų. Aliejus išgaunamas mechaniniu būdu žemoje temperatūroje alyvuoges sutrinant ir išspaudžiant jų sultis panaudojant akmens girnas, alyvuogės sumalamos ne vėliau kaip per 24 valandas po derliaus nuėmimo siekiant, kad neprasidėtų fermentacija, kuri galėtų neigiamai paveikti tiek skonines, tiek maistines aliejaus savybes. 

FUDULI Nettare d’Oliva išgaunamas iš „ROGGIANELLA“, „PENDOLINO“, „CAROLEA“, „NOCELLARA“, „MESSINESE“, „FRANTOIO“, „LECCINO“ alyvuogių rūšių. Aliejus yra švelnaus, malonaus skonio. Puikiai tinka praturinti mitybai, maistui ruošti ir pagardinti, kūno priežiūrai.

Rūgštingumas: < 0,35%. 

Sudedamosios dalys: aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaninėmis priemonėmis. 

100 g produkto energinė ir maistinė vertė: energinė vertė - 3768 kJ/ 900 kcal; riebalai - 98,5 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių - 15,6 g; mononesočiųjų riebalų rūgščių - 73,4 g; polinesočiųjų riebalų rūgščių - 9,5 g, iš kurių: Omega-6 riebalų rūgščių - 8,5 g; Omega-3 riebalų rūgščių - 1,0 g; angliavandenių - 0,0 g, iš kurių cukrų - 0,0 g; baltymų - 0 g; druskos - 0,0 g; cholesterolis - 0,0 g; vitaminas E - 19,4 mg / 19400 µg. 

LAIKYMO SĄLYGOS rekomenduojama laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Esant žemesnei temperatūrai, gali tapti drumzlinas. Tai nedaro įtakos produkto kokybei.  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: