Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Maistas ir gėrimai

Maistas ir gėrimai
 
3.8 / 5
3.8 stars, based on 20 reviews

DeLonghi, Piccolo EDG 100.W



Speciali Kaina: 59.00 €
59.00

Ypatingai kompaktiškas NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo kapsulinis kavos aparatas, turintis nedidelį korpusą bei ypač modernią išvaizdą, yra kvalifikuotai sukurtas taip, kad tilptų bet kurioje virtuvėje: 16 cm pločio x 29 cm aukščio x 29 cm ilgio. Galima pasirinkti iš kelių spalvų.

 Rankinė technologija:

 Paprasčiausiai įstumkite pasirinktą kapsulę ir vienu lengvu rankinės svirties spustelėjimu paruošite tobulą savo pasirinktą gėrimą.

 

 

 Daugiausiai 15 Barų:

 Profesionaliai sukurkite kokybišką kavą su aksomine puta, pasitelkdami aparato aukšto slėgio (iki 15 barų) sistemą. 

 

 

 Hermetiškai sandarios kapsulės:

 Naudodami mūsų siūlomas hermetiškai sandarias kapsules, kurios išsaugo kavos šviežumą, kiekvieną kartą galėsite mėgautis sodriu kavos  aromatu. 

 

 

 Aukštos kokybės gėrimai:
 Mėgaukitės daugiau nei 15 aukščiausios kokybės kavos variantų. Galite išsirinkti nuo stiprios espresso bei sodraus skonio grande, iki gausios  putų kapučino, karšto šokolado, arbatos bei kitų gėrimų. 

 

 

 Funkcija"Hot & Cold" (Karštas ir Šaltas):
 Jūsų Piccolo kapsulinis kavos aparatas yra toks universalus, kad jūs taip pat lengvai galite paruošti ir gardžius šaltus gėrimus.

 

 

 

 EKO režimas:
 Patogi EKO režimo funkcija automatiškai išjungia jūsų NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo kavos aparatą po 5 jo nenaudojimo minučių, o tai  reiškia, jog šis aparatas turi A klasės energijos sąnaudų įvertinimą. 

 

 

 Dvejų metų garantija:
 Galite džiaugtis ramybe, nes prietaisui suteikiame dviejų metų garantiją. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: