Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Medicina

>

Med. technika

Med. technika
3.4 / 5
3.4 stars, based on 18 reviews

Mikroskopas Discovery Pico Gravity, su knyga



Speciali Kaina: 116.29 €
116.29
  „Discovery Channel“ informuoja, linksmina ir įkvepia savo auditoriją visame pasaulyje apie mūsų planetą su visa jos stebuklu, įvairove ir nuostaba. Suteikdamas milijonams žmonių galimybę atrasti ir patenkinti jų smalsumą, „Discovery“ siūlo įtikinamą istorijų derinį įvairiuose žanruose, įskaitant mokslą ir technologijas, tyrinėjimus, nuotykius, istoriją ir žmones, vietas ir organizacijas. Formuokime ir dalinkimės pasauliu, kuriame gyvename.

Su pasididžiavimu pristatome „Levenhuk“ gaminamą ir „Discovery“ patvirtintą „Discovery“ optikos seriją.

 

Discovery Pico Gravity yra monokulinis biologinis mikroskopas su achromatine optika, sukurtas specialiai pradedantiesiems. Tai puikiai tinka mikrobų pasaulio studijoms mokykloje ir universitete, taip pat pirmajam įvadui į mikrobiologiją. Mikroskopas yra tvirtas, paprastas naudoti, atkuria ryškų ir išsamų vaizdą, kartu yra ir „Invisible World“ žinių knyga.

Mikroskopas turi monokulinę galvutę. Ją galima pasukti 360° horizontaliai, todėl stebėjimai tampa patogesni. Galvutę taip pat galima pakreipti 30°. Šis pakreipimas yra patogus ilgalaikiam tyrimui. Optinė sistema apima achromatinius objektyvus su 4x, 10x ir 40x padidinimu ir 10x plataus lauko okuliarą. 40x objektyvas turi spyruoklinį rėmelį, kuris apsaugo priekinį objektyvą. Mikroskopo didinimo diapazonas yra nuo 40x iki 400x. Optika pagaminta iš stiklo.

Dvigubas LED apšvietimas leidžia tirti bet kokio skaidrumo mėginius: nepermatomus, pusiau permatomus ir skaidrius. Apšvietimo ryškumas reguliuojamas. Apšvietimui maitinti galite naudoti standartines baterijas (nepridedama) arba kintamosios srovės maitinimą (adapteris įtrauktas).

Skaidrės ant platformos tvirtinamos segtukais. Po platforma yra diafragminis diskas, skirtas reguliuoti šviesos srautą iš apatinio LED. Mikroskopas turi grubų ir smulkų fokusavimą, kad galėtumėte greičiau ir patogiau reguliuoti ryškumą. Mikroskopo korpusas pagamintas iš metalo.

Rinkinyje yra žinių apie mikrobų pasaulį knyga „Invisible World“. Ji pasakoja apie mažytes būtybes, kurias galima tyrinėti mikroskopu, apie mikroskopo sandarą ir mokslinius eksperimentus, kuriuos galima atlikti tiesiog namuose. Knyga parašyta paprasta kalba, sumažinant sudėtingus mokslinius terminus, joje yra ryškių iliustracijų.

Funkcijos:

Monokuliarinę galvutę galima pasukti 360° Achromatinė optika su 40–400 kartų padidinimu Grubus ir smulkus fokusavimas, platforma su klipais Reguliuojami šviesos diodai maitinami iš baterijų arba kintamosios srovės Stebėjimui atspindėtoje ir sklindančioje šviesoje šviesaus lauko metodu Pridedama spalvinga žinių knyga

Į komplektą įeina:

Mikroskopas WF10x okuliaras Achromatiniai objektyvai: 4x, 10x, 40xs Kintamosios srovės adapteris su maitinimo laidu Apsauga nuo dulkių Žinių knyga „Invisible World“. Naudojimo instrukcija ir garantinis talonas

 

Tipas

junginys/optinis, biologinis

Galvutė

monokulinis, pasukamas 360°, pasviręs 30°

Optikos medžiaga

optinis stiklas

Padidinimas, x

40–400

Okuliaro vamzdžio skersmuo, mm

23.2

Okuliarai

WF10x

Objektyvai

achromatinis: 4x, 10x, 40xs

Besisukantis antgalis

3 objektyvai

Platforma, mm

90x90, su segtukais

Platformos judėjimo diapazonas, naudojant fokusavimo mechanizmą, mm

0–10, vertikaliai

Kondensatorius

NA 0,65

Diafragma

diafragmos diskas (6 angos)

Fokusas

bendraašis, šiurkštus (0,5 mm) ir smulkus (0,002 mm)

Korpusas

metalo

Foninis apšvietimas

LED

Ryškumo reguliavimas

taip

Maitinimo šaltinis

3 AA baterijos (pridedamos) arba 110-240 V, per kintamosios srovės adapterį (pridedama)

Šviesos šaltinio tipas

apatinė: 0,2W, viršutinė: 0,1W

Darbinės temperatūros diapazonas, °C
°F

+5… +40 °C

Naudojimas

Bendro naudojimo produktas.
Gali naudoti vyresni nei 3 metų vaikai.

Naudotojo lygis

pradedantysis

Taikymas

Mokyklinis tyrimas

Apšvietimo vieta

sujungti

Tyrimo metodas

šviesus laukas


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: