Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Medicina

>

Med. technika

Med. technika
  
3.8 / 5
3.8 stars, based on 9 reviews

Mikroskopas LabZZ M2



Speciali Kaina: 34.99 €
34.99

Levenhuk LabZZ M2 mikroskopas yra puikus instrumentas jauniesiems biologams. Mikroskopas yra labai paprastai naudojamas; leidžia studijuoti permatomus mikroskopo pavyzdžius ir taip pat eina kartu su įdomiu eksperimentų rinkiniu. Vaikai gali stebėti jau iš anksto paruoštus mikroskopo stiklelius ar žiūrėti kaip perykloje auga Artemia. Rinkinį taip pat sudaro specialūs įrankiai nepriklausomam mikroskopų pavyzdžių paruošimui.

Levenhuk LabZZ M2 mikroskopas turi besisukantį antgalį su trimis obejktyvo lęšiais. Lęšiai būna įmontuoti iš anksto. Šie lęšiai leidžia jums atlikti keletą fiksuotų vaizdo didinimų 100x-900x intervale. Apšvietimas yra įmontuotas prie pagrindo. Jūs galite pasirinkti veidrodį arba kaitinamąją lempą – apšvietimas sukasi aplink savo ašį.

Pagrinde yra įmontuoti specialūs metaliniai spaustukai, kurie prilaiko tiriamus pavyzdžius. Fokusavimas yra atliekamas naudojant atskirą rankenėlę. Apšvietimas yra maitinamas baterijomis (nepridedama). Korpusas yra pagamintas iš lengvo, tačiau patikimo plastiko. Mikroskopas ir visi jo priedai yra supakuoti ryškioje spalvotoje dėžutėje.

Savybės:

Vaikams skirtas mikroskopas Didinimas iki 900 kartų Eksperimentinis rinkinys pridedamas Lengvas plastikinis korpusas Apšvietimas: veidrodis arba įmontuota kaitinamoji lempa

Komplekte yra:

Mikroskopas Okuliaras Pipetė Paruoštus mėginius (3 vnt) Tušti stikliukai (3 vnt) Dengiamieji stikleliai (6 vnt) Stiklelių lipdukai (6 vnt) Klijai Jūros druska Buteliukas su krevetėmis Veisykla vėžiagyviams Mentelė Skalpelis Piesta

Levenhuk LabZZ M2 mikroskopas nėra tinkamas naudoti su Levenhuk C NG skaitmeninėmis kameromis dėl nestandartinio 17 mm okuliaro vamzdžio skersmens.

Galva

monoklinis

Optikos medžiaga

optinis plastiko

Didinimas, x

100–900

Okuliarai

10х

Objektyvai

10х, 40х, 90х

Revolverinis apsodas

3 objektyvų

Fokusuoti

šiurkštus

Korpuso medžiaga

plastikas

Apšvietimas

kaitinamoji lempa

Maitinimas

2 AA baterijos (neįtrauktos)

Naudojimas

Bendro naudojimo produktas.
Gali naudoti vyresni nei 3 metų amžiaus vaikai.


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: