Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Medicina

>

Med. technika

Med. technika
 
2.9 / 5
2.9 stars, based on 19 reviews

Mikroskopas Levenhuk 3S NG



Speciali Kaina: 65.29 €
65.29

Naudodami Levenhuk 3S NG galite pradėti savo nuotykius mokslo pasaulyje iš karto išėmę mikroskopą iš dėžutės su pridedamu eksperimentų rinkiniu. Šis modelis leidžia ryškiai stebėti skaidrius pavyzdžius. Šis mikroskopas su 200 kartų didinimu yra fantastiškas raktas į mikrokosmoso stebuklus ir paslaptis vaikams, studentams ir mėgėjams.

40 mm (1,6 colio) plokščiai įgaubtas veidrodis Levenhuk 3S NG modeliuose suteikia pakankamai šviesos jūsų stebėjimams, o tai reiškia, kad galite naudoti šį mikroskopą neprijungdami jo prie maitinimo šaltinio. Tai lengviausias ir saugiausias apšvietimo būdas, o tai reiškia, kad vaikai gali saugiai naudotis šiuo mikroskopu. Diafragmos diskas leidžia valdyti šviesos kiekį, reikalingą bandinio stebėjimams.

Šis monokulinis mikroskopas turi vieną 16 kartų achromatinį objektyvą, kuris užtikrina aiškų vaizdą be jokių chromatinių ar sferinių aberacijų. Šiame modelyje galvutė yra tiesiai virš platformos, tačiau patogiam stebėjimui mikroskopo galvutę ir platformą galit palenkti norimu kampu.

100 x 90 mm (3,9 x 3,5 colio) platforma puikiai tinka vieno ar dviejų egzempliorių stebėjimams. Norėdami paruošti mėginį, pirmiausia padėkite mėginį ant tuščiojo stiklelio, tada lėtai numeskite ant mėginio dengiamą stiklelį. Tuomet gauta skaidrė dedama ant platformos ir pritvirtinama platformos segtukais. Naudokite grubaus fokusavimo rankenėlę, kad sufokusuotumėte vaizdą, judindami mikroskopo korpuso vamzdelį aukštyn ir žemyn (20 mm (0,8 colio) intervalais).

Dėl metalinės konstrukcijos šis mikroskopas yra tvirtas ir stabilus.

Rinkinyje esantis instrukcijų vadovas "Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm" padės atlikti daugybę biologinių eksperimentų, kuriuos galite atlikti namuose. Tam naudosite su Levenhuk 3S NG mikroskopu jau pateiktus pavyzdžius; ir vos po kelių minučių pažvelgsite į nežinią. Sužinosite, kaip paruošti mėginius, atlikti eksperimentus, analizuoti rezultatus ir, žinoma, pakeliui daug sužinosite apie jus supantį pasaulį.

Į komplektą įeina:

Mikroskopas su monokulia galvute 16x achromatinis objektyvas H12,5x okuliaras Diafragmos diskas Platforma su klipais Plokščias įgaubtas veidrodis apšvietimui Levenhuk K50 eksperimentų rinkinys Naudojimo vadovas ir viso gyvenimo garantija

Levenhuk K50 eksperimentų rinkinį sudaro:

Vartotojo vadovas "Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm". Artemijos (sūrytų krevečių) perykla Žnyplės Kolba su sūrymu krevetėmis Mikrotomas – įrankis, leidžiantis padaryti labai plonas (milimetro dalis) mėginių gabalėlius, kuris reikalingas tiriant mėginius mikroskopu Kolba su mielėmis Kolba su jūros druska Kolba su pikiu Tuščios stiklinės skaidrės (5 vnt.) 5 mėginiai: musės galūnė, svogūnas, medvilnės stiebas, medžio kamieno gabaliukas, pušis

 

Galvutė

monokuliarinis

Optikos medžiaga

stiklo

Padidinimas, x

200

Okuliarai

H12,5x

Objektyvai

16x achromatas

Platforma, mm

100x90, su klipais

Diafragma

diafragmos diskas

Fokusas

grubus, 20 mm

Naudojimas

Bendro naudojimo produktas.
Gali naudoti
vyresni nei 3 metų vaikai.

Taikymas

Moksliniai tyrimai mokykloje, vaikų švietimas, hobis


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: