Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
Akmens masės plautuvė Franke Mythos MTG 611, 100x51,5 cm, eks. v.
22%
22%
  
3.5 / 5
3.5 stars, based on 4 reviews

Akmens masės plautuvė Franke Mythos MTG 611, 100x51,5 cm, eks. v.



Kaina: 435.00 €
Speciali Kaina: 338.00 €
Sutaupyk: 97.00 €
435.00

Franke Mythos MTG 611 plautuvė.

Su ventiliu. Matmenys:100x51,5cm, išpjova 98x49,5cm. Dubuo kairėje arba dešinėje. Ekscentrinis 3 1/2'' ventilis. Plieninė kvadratinė valdymo rankenėlė. Į komplektaciją įeina nerūd.plieno nuvarvėjimo indas. Galima statyti atliekų smulkintuvą. Galimos spalvos: onikso (juoda), grafitas, akmens pilka, balta, magnolia, sachara, biežinė, šokolado.

Pastaba. Granitinė plautuvė parduodama be skylių maišytuvui bei galimam ekscentriniam ventiliui. Taip daroma tam, kad klientas pats galėtų nuspręsti, kokią plautuvės pusę ruošiasi naudoti. Skylę plautuvei reikia mušti, kai plautuvė dar neįstatyta arba įstatyta į stalviršį, bet nepritvirtinta prie jo. Skylę reikia mušti tik iš gerosios plautuvės pusės žaliu lipduku pažymėtoje vietoje.

FRANKE FRAGRANIT+ PUIKIOS PAVIRŠIAUS SAVYBĖS

Atsparumas įbrėžimams. Plautuvės pagamintos iš ketvirtos pagal kietumą medžiagos visame pasaulyje. Įvairūs gaminiai gaminiai, naudojami virtuvėje ir plautuvėje, yra mažiau kietesni. Pavyzdžiui, nuo šakutės įbrėžimo paviršiuje liks metalų dulkių, kurios lengvai nusiplaus vandeniu nepalikdamos pėdsakų. Aukštas higienos lygis. Gamyboje naudojamos skirtingų dydžių granito dalelės, todėl paviršius ir nelygumai užpildomi mažesnės faktūros dalelėmis. Paviršius tampa lygesnis ir lengviau valomas. Sanitized® technologija užtikrina, kad paviršiuje nesidaugins bakterijos. Atsparumas dėmėms. Franke Fragranit+ plautuvės yra atsparios visoms dėmėms, galinčioms atsirasti virtuvėje kasdieninėje ruošoje. Atsparumas smūgiams. Plautuvės paviršius atsparus krintant įprastiniams daiktams ar indams, naudojamiems virtuvėje. Bandymais nustatyta, kad nedideli krintantys daiktai nepalieka žymių plautuvės paviršiuje. Atsparumas UV spinduliams. Fragranit+ plautuvė yra atspari UV spinduliams, todėl naudojant plautuvę ji nepraranda savo pradinės spalvos. Didelis atsparumas karščiui. Fragranit+ plautuvės atsparios itin aukštai, net iki 280 °C karščio temperatūrai.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: