Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
 
4 / 5
4 stars, based on 1 reviews

Archyviniai stelažai. Matmenys: 200x98x32



Speciali Kaina: 119.00 €
119.00

Šie stelažai yra itin stabilūs, išlaiko didelias apkrovas. Stelažai neturi aštrių briaunų, todėl naudodamiesi net ir itin tankiai sudėtomis lentynomis - nesusižeiste ir nepažeisite saugomų dokumentų.

Archyvuose paprastai naudojami 320 mm gylio vienpusiai ir 600 mm gylio dvipusiai stelažai.

Karštai cinkuoti stelažai papildomai padengti skaidriu organiniu gruntu, todėl ypač atsparūs kenksmingam aplinkos poveikiui, rūdijimui, rūgštims, mechaniniam poveikiui. Surinkti ir paruošti naudojimui stelažai neturi aštrių kampų, netepa.

Surenkami greitai ir lengvai, surinkimui nereikia varžtų ir papildomų įrankių. Unikalios plieno lankstymo technologijos dėka, šie stelažai yra labai funkcionalūs itin lengvi, bet atlaiko dideles apkrovas. Ypač tvirta kontrukcija leidžia lengvai keisti lentynų skaičių ir išdėstymą Jums patogia tvarka, nepakenkiant stelažų stabilumui. Lentynų aukštis gali būti keičiamas kas 33 mm.

Kompletą sudaro:  200 cm aukščio ir 98 cm pločio stelažas. Lentynų gylis 32 cm. Reikalui esant stelažą galima praplėsti, panaudojant vieną ar daugiau papildomų komplektų. Vienos lentynos tolygi apkrova iki 280 kg.

Stelažai tinka komercinei veiklai ir naudojimui buityje. Pagaminti Italijoje.

Daugiau pasiūlymų rasite kataloge Stelažai

 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: