Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
4.7 / 5
4.7 stars, based on 3 reviews

Benzininis šakų smulkintuvas ELIET MAJOR 4S HONDA GX270, 7.5 kW



Speciali Kaina: 3290.00 €
3290.00

Eliet MAJOR 4S tai smulkintuvas vertinamas tiek namų vartotojų, tiek profesionalų. Kompaktiškas ir lengvas, todėl lengva manevruoti siaurose tarpuose. Plati padavimo anga suteikia komforto, nes patogu paduoti išsikėrojusias šakas, kurio storis net iki 60 mm.

Profesionalus smulkintuvas privalo turėti tvirtą rėmą, kuris ilgai tarnaus, todėl Eliet gamina tvirtą suvirintą rėmą pagamintą iš kokybiško plieno.

MAJOR 4S turi daug platesnę padavimo angą nei kitų gamintojų smulkintuvai, dėl kurios galima tuo pat metu smulkinti daugiau nei vieną ar išsišakojusias šakas.

20 ypatingai aštrių peilių smulkina įvairias sodo atliekas į smulkias dalis, be to peiliai yra dvipusiai, todėl tarnauja dvigubai ilgiau. Patentuotas Eliet Chopping PrincipleTM užtikrina, kad peiliai smulkintų pagal pluoštą, dėl ko reikalauja mažiau galios ir lengvai susidoroja su didesniu kiekiu atliekų.

Eliet gamina gaminius ilgam naudojimui, todėl smulkintuvui montuoja diržinę transmisiją. Tai, daroma, kad smulkinant atliekas ir pasitaikius kliūčiai ar staigiam užsikimšimui diržas sugertų smūgį taip nepažeidžiant alkūninio veleno ir prailginant tarnavimo laiką.

Visi Eliet smulkintuvai yra labai manevringi. Dideli ratai su pneumatinėmis padangomis absorbuoja didžiąją dalį vibracijos, todėl smulkintuvas yra dar stabilesnis. 

Techniniai duomenys

Gamintojas Eliet Variklis Honda GX270 Galia 7.5 kW Našumas 2.4 (m³/kg) per val. Maks. medienos skersmuo 55 mm Peilių kiekis 20 vnt. Transportavimo pavara Nėra Smulkinimo technologija ELIET Chopping Principle TM Smulkinimo greitis (pjūviai/min) 50 000 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: