Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
0 / 5
0 stars, based on reviews

Dyzelinis motoblokas - kultivatorius su el. starteriu ASTOR 1350E / 7.35 kW



Speciali Kaina: 949.00 €
949.00

 "ASTOR" motobloko dėka, sunkus ir laiką ėdantis darbas kastuvu purenant dirvą yra praeitis. Tvirtas ir patikimas įrenginys nesunkiai susitvarko su bet kokiu darbu - netgi suplūktos žemės supurenimu. Įrenginys turi priekines ir galinę pavaras, yra lengvai vairuojamas. Varijuodami greičiu, galios perdavimu ir kryptimis - lengvai ir tiksliai apdorosite pageidaujamą žemės plotą.
Lengvai reguliuojamos rankenos užtikrina, kad įrenginys yra saugus, patogus ir sumažina apkrovas operatoriaus nugarai.

ASTOR 1350E dyzelinis motoblokas - kultivatorius:

Platus papildomai prijungiamų priedų spektras šį modelį paverčia universaliu mechanizmu. Šis ASTOR modelis 1350E - yra su špyžiniu reduktoriumi ir į visas puses valdomomis rankenomis. Galingas kultivatorius skirtas namų ūkiams ir profesionalams. Keturtaktis ,,Astor“ variklis yra patikimas ir lengvai prižiūrimas. Mechaninė pavarų dėžė turi 3 pavaras (2 pirmyn / 1 atgal). Greitas darbas bei galingas variklis, tuo pačiu, sumažina ir kuro sąnaudas. Puikus kainos, kokybės bei universalumo santykis.

ASTOR 1350E dyzelinis motoblokas - kultivatorius techniniai duomenys:

Modelis: 1350E Gamintojas: ASTOR (Vokietija) Variklio tipas: Dyzelinis Variklio galingumas: 7.35 kW / 10 AG Kuro bako talpa: 3L Greičių dėžė: 2 bėgiai į priekį / 1 atgal Darbinis plotis: 100-135 cm Darbinis gylis: 15-30 cm Frezų skaičius: 38 Užvedimas: rankinis, el. starteris Transmisijos tipas: Mechaninė Vertikaliai reguliuojama rankena: Taip Horizontaliai reguliuojama rankena: Taip Šienapjovės montavimas: Taip Šviesos: Ne Darbinis velenas: Taip Svoris: 159 kg

KOMPLEKTACIJA:

Motoblokas ASTOR 1350DE. Frezos. Ratai su padangomis 5.0-12.

PAPILDOMAI ĮSIGYJAMI PRIEDAI:

Metaliniai ratai. Arimo plūgas. Reversinis arimo plūgas. Vagotuvas. Bulviakasė (bulvių kasimo plūgas). Buldozeris (sniegui stumti). Priekaba. Būgninė žoliapjovė - šienapjovė.

GARANTIJA 1 metai 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: