Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Akumuliatorinis dulkių siurblys – šluota Greenworks GD24SVK4, 24 V,  4,0 Ah, (sieninis laikiklis)
5%
5%
  
0 / 5
0 stars, based on reviews

Akumuliatorinis dulkių siurblys – šluota Greenworks GD24SVK4, 24 V, 4,0 Ah, (sieninis laikiklis)



Kaina: 279.99 €
Speciali Kaina: 266.00 €
Sutaupyk: 13.99 €
279.99

SIURBLYS - ŠLUOTA

Nesvarbu, ar tai laipteliai, siauros nišos ar sunkiai pasiekiami kampai -  Su Greenworks akumuliatoriniu dulkių siurbliu - šluota nepageidaujamus nešvarumus susiurbsite greitai ir lengvai. Dėka 5 skirtingų antgalių akumuliatorinis dulkių siurblys gali būti naudojamas bet kur. Pasimėgaukite paprastumu siurbiantbe Jus erzinančių laidų. Nesvarbu, ar jo reikia automobilyje, ar namuose: akumuliatorinis dulkių siurblys visada yra po ranka. Integruotų LED šviestuvų dėka galite būti tikri, kad nepraleisite nė trupinėlio. Šis įrenginys leidžia pasirinkti iš 3 siurbimo galios lygių naudojant jutiklinį valdiklį. Akumuliatorinis Greenworks dulkių siurblys taip pat turi skaitmeninį akumuliatoriaus veikimo laiko ekraną, kuris automatiškai prisitaiko pasirenkant skirtingus greičio lygius.

Rinkinį sudaro siurblys - šluota su daugeliu reikalingų antgalių siurbimui, 24V Platformos 4Ah akumuliatorius, sieninis laikiklis su super krovikliu. Tai leidžia akumuliatorių įkrauti vos per 30 minučių (šoninis super krovimo lizdas) arba per 1 valandą (su pagrindiniu įkrovikliu). Įkroviklis taip pat turi vieną USB ir du USB-C prievadus, skirtus, pavyzdžiui, papildomam mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ar nešiojamųjų kompiuterių įkrovimui.

PATVARUS IR EFEKTYVUS

Akumuliatorinio dulkių siurblio HEPA filtrų sistema užtikrina kruopštų ir higienišką valymą. Plaunamas filtras HEPA-13 užtikrina filtravimą iki 99,97%. Dulkių siurblys ne tik pašalina matomus nešvarumus, bet ir išvalo kambario orą nuo mikrobų, virusų ir bakterijų.

VIENAS AKUMULIATORIUS VISIEMS

Greenworks 24V Platformos akumuliatorius galima naudoti bet kuriam 24V Greenworks įrenginiui. Galingas 24V ličio jonų akumuliatorius tausoja gamtą, yra patvarus ir gali būti įkraunamas be atminties efekto: jis užtikrina optimalius rezultatus su kiekvienu Greenworks 24V Platformos įrenginiu.

Be to, akumuliatorius skaitmeniniu būdu rodo likusį veikimo laiką %. USB-C jungtis paverčia akumuliatorių nešiojamu maitinimo šaltiniu, tereikia mobilų telefoną, planšetinį ar nešiojamą kompiuterį prijunkti per akumuliatoriuje pateiktą USB-C  prievadą. Šio akumuliatoriaus vienos įkrovos pakaks net iki 7 kartų Jūsų įrenginio pakrovimui.

Su viena įkrova šis akumuliatorinis dulkių siurblys gali būti naudojamas iki 45 minučių (su ekologiniu režimu), kai jis visiškai įkrautas.

SAVYBĖS IR PRIVALUMAI Paprastas ir patogus naudojimas biure, automobilyje ar namuose Galingas 500 W bešepetėlis naujos kartos variklis Skaitmeninis ekranas rodo likusį veikimo laiką minutėmis 3 kintami greičio lygiai gali būti keičiami naudojant jutiklinę funkciją Naujas akumuliatoriaus tipas su didesne galia ir skaitmeniniu būsenos rodymu % Veikimo laikas iki 45 minučių su viena įkrova Greitas įkrovimas tik 30 minučių (iki 1 valandos, kai akumuliatorius siurblyje) Vienas akumuliatorius visiems įrenginiams Patogus laikymas dėka sieninio laikiklio KOMPLEKTE Akumuliatorinis dulkių siurblys žalios spalvos 4Ah 24V akumuliatorius Sieninis laikiklis su super greitu krovikliu 5 skirtingi siurbimo antgaliai: Grindų siurbimo antgalis su papildomu šepetėlio varikliu bei LED lemputėmis Naminių gyvūnų plaukų antgalis su šereliais su papildomu šepetelio varikliu Priedas su minkštais šereliais Du viename dulkių šepetėlis Plyšio antgalis siauriems tarpams HEPA 13 filtras Priedų laikiklis TECHNINĖS SAVYBĖS Įtampa - 24V Variklis - bešepetėlis Galingumas - 500W Kintamas greitis - taip, 3 padėtys Garso lygis - vos 73dB LED indikacija - taip Apšvietimas - LED

Gamyklinė garantija - 36 mėn.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: