Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.8 / 5
3.8 stars, based on 21 reviews

SDS-plus-5X grąžtas Bosch 6.5x100x160 ,mm 1 vnt.



Speciali Kaina: 4.74 €
4.74

„SDS plus-5X“ grąžtas labai našiai gręžia gelžbetonį

Geometrinė 4 pjovimo briaunų galvutės forma apsaugo nuo užstrigimo ir lūžimo, kad gautumėte optimalius rezultatus „Turn-angle“ galvutė ir 4 rievių konstrukcija sparčiai šalina dulkes, kad užtikrintų didesnį gręžimo greitį ir mažesnį dėvėjimąsi Centravimo smaigalys nuo pat pradžių centruoja gręžimą, kad našiai dirbtumėte ir gręžtumėte tikslaus skersmens skyles

Išsami informacija apie gaminį

„SDS plus-5X“ grąžtas labai našiai gręžia gelžbetonį. Geometrinė 4 pjovimo briaunų galvutės forma apsaugo nuo užstrigimo ir lūžimo, kad gautumėte optimalius rezultatus. „Turn-angle“ galvutė ir dideli bei trumpi dulkių šalinimo kanalai 4 rievių konstrukcijoje sparčiai šalina dulkes, todėl grąžtas gali greitai ir mažiau dėvėdamasis skrosti betoną bei armatūrą. Tam, kad našiai dirbtumėte ir gręžtumėte tikslaus skersmens skyles, centravimo smaigalys nuo pat pradžių centruoja gręžimą, kad grąžtas neslinktų į šoną ir nepadidintų skylės skersmens. Grąžtas skirtas mūrui, betonui ir gelžbetoniui. Jis tinka perforatoriams su „SDS plus“ laikikliu.

Kokybę patvirtina ant grąžto esanti bandymo, kurį atliko PGM betono grąžtų asociacijos valdyba, žymė, garantuojanti griežtų leidžiamųjų nuokrypių atitiktį, tikslų gręžimą ir patikimą tvirtinimo elementų įtvirtinimą. 

Svarbi pastaba: rekomenduojame įsigyti tepalo griebtuvui sutepti: Bosch 30 ml; Makita 95 ml; Metabo 100 ml. 

Paruošiame atsiimti per 1-2 d.d., pristatome kurjeriu ar į paštomatus per 2-3 d.d.

Esant ilgesniam terminui papildomai informuojame.

Visos nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: