Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
Kašmyro ir merinosų vilnos pledas "Debesys" (dvipusis žydras/baltas)
13%
13%
  
0 / 5
0 stars, based on reviews

Kašmyro ir merinosų vilnos pledas "Debesys" (dvipusis žydras/baltas)



Kaina: 75.00 €
Speciali Kaina: 65.00 €
Sutaupyk: 10.00 €
75.00

 

 INFORMACIJA APIE GAMINĮ
Natūralios vilnos pledas   SUDĖTIS: 90% aukščiausios rūšies merino vilna, 10% kašmyras.    SVORIS: 0.8 kg    SVARBU: pledo dydis nurodytas su kutais 

DYDIS:
140x200 cm   APIE PRODUKTĄ

• Pledai suteikia optimalią šilumą ir komfortą
• Kvėpuoja ir užtikrina malonų mikroklimatą
• Tvari ir nekenksminga aplinkai
• Turi natūralių atsparumo ugniai savybių   Kašmyro vilna: Kašmyro vilna – pati prabangiausia ir brangiausia vilna, gaunama iš Indijoje, Kinijoje, Tibete, Mongolijoje auginamų Kašmyro ožkų. Vilnos turi švelnų, šilkinį blizgesį, o audiniai labai lengvi ir šilti.   Merinosų vilna:
Merinosų vilna kerpama iš Merinosų avių. Jų vilna yra ypatingai elastinga, todėl gaminiai išsiskiria ilgaamžiškumu. Ši vilna pasižymi švelnumu, nealergizuoja odos, todėl labai tinka vaikams ir jautriems žmonėms. 
Vilnonis ir jaukus pledas – tai ne tik puiki Jūsų namų interjero detalė, bet šiluma Jūsų kūnui ir sielai šaltą rudens ar žiemos vakarą. Pledai yra natūralaus pluošto (100% vilna), įvairių raštų ir spalvų, su kutais arba be jų, tinkantys vaikams ir suaugusiems.
Vilna nuo seno vertinamas natūralus produktas, pasižymintis gera šilumos izoliacija ir oro laidumu, todėl vilnoniai gaminiai tinkami naudoti tiek šaltuoju metų laiku, tiek vasarą. Natūrali vilna teigiamai veikia žmogaus organizmą, pagerina kraujotaką, miego kokybę. Vilna geba sugerti didelį vandens garų kiekį – iki 33% savo pačios svorio, nesukeldama drėgmės pojūčio.

PRIEŽIŪRA

• Skalbti nerekomenduojama
• Sausas valymas
• Vėdinimas

PAGAMINTA UKRAINOJE 


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: