Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
0 / 5
0 stars, based on reviews

Kombainas Artisan almond cream 4,83 l 5KSM125EAC



Speciali Kaina: 678.81 €
678.81

Savybės:

Plakiklis su palenkiama galva, pasižymintis legendiniu, nesenstančiu, elegantišku ir glotniu, apvalainų formų dizainu. Paprasta valyti ir naudoti Metalinis korpusas. Tvirtas, stabilus ir patvarus. Originalus epiciklinis judėjimas. Spartus ir kokybiškas maišymas. Platus išskirtinių spalvų pasirinkimas. Išsirinksite sau labiausiai patinkančią ir prie virtuvės derančią spalvą. Vienas universalus priedų tvirtinimo mazgas. Platus priedų asortimentas. Nesudėtinga naudotis. Geras veikimo efektyvumas – tiesioginė pavara. Greitai ir lengvai gali apdoroti ir mažus, ir didelius kiekius. Priedai jungiasi tiesiogiai prie variklio, todėl neprarandama galia.  

Techniniai duomenys:

Aukštis 12 cm Plotis 358 Gylis 56 Svoris 10,65kg Galia 0,3HP/ 300w Įtampa V 220-240V Sukimosi greitis RPM 58-220RPM Konteinerio talpa 4,83L Medžiaga Metalinis korpusas 

Standartiniai priedai:

4,8 L dubuo 5K5THSBP. Blizgantis nerūdijančio plieno dubuo su ergonomiška rankena. Galima plauti indaplovėje. 6 vielinių dalių plakiklis K45WW. Skirtas plakti kiaušiniams, kiaušinių baltymams, plaktai grietinėlei ir padažams (pavyzdžiui, majonezo). Pagamintas iš nerūdijančio plieno vielinių dalių ir aliuminio galvutės. Plauti indaplovėje negalima. Plokščias plaktuvas K5THCB. Skirtas sunkiems mišiniams maišyti, pavyzdžiui, pyrago, glajaus, sausainių ir bulvių košės. Pagamintas iš aliuminio ir padengtas nuo prilipimo apsaugančia nailono danga. Galima plauti indaplovėje. Tešlos kablys K45DH. Skirtas maišyti ir minkyti mielinę tešlą, pavyzdžiui, duonos, picos ir makaronų. Pagamintas iš aliuminio ir padengtas nuo prilipimo apsaugančia nailono danga. Galima plauti indaplovėje.  

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

KitchenAid - tai super premium lygio virtuvės prietaisų gamintojas. Jo produkcija plačiai pripažinta visame pasaulyje, aktyviai demonstruojama medijoje bei tinka kiekvienai virtuvei. KitchenAid produkciją geriausiai apibūdina - patvarus metalas, nerūdijantis plienas, galingumas, tvirtumas, paprastumas, dizainas ir grožis. Tikriausiai nei vienas gamintojas nesiūlo tiek kiekvieno modelio spalvų, kurias, beje, galėsite ir užsisakyti mūsų parduotuvėje. 

Naudojimosi instrukcija



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: