Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
  
4 / 5
4 stars, based on 1 reviews

Lėtaeigė sulčiaspaudė 4Swiss BM202xJJ



Speciali Kaina: 399.00 €
399.00

Tinkama mityba turi rūpintis ne tik profesionalūs sportininkai. Kiekvienam iš mūsų reikia kasdienės vitaminų, mineralų ir fermentų dozės. Puikus būdas aprūpinti organizmą vertingomis maistinėmis medžiagomis yra šviežiai spaustos sultys. Atsparumas, gyvybingumas, energija, regeneracija – dabar jie lengvai pasiekiami 4Swiss BM202 xJJ sulčiaspaudės dėka.

Nebereikia šveisti ekrano po kiekvieno sulčių spaudimo! Ar pamenate senas sulčiaspaudes, kurias tekdavo išardyti į keliasdešimt dalių ir su kiekviena kruopščiai nušveisti? Tai istorija. Pagaminta lazerio tikslumu, idealiai lygios suspaudimo sietelio angos negauna vaisių skaidulų, neužsikemša ir greitai išsivalo - užtenka vandens srovės!

ECS (Easy Cleaning System) sistema leidžia iš anksto išvalyti sulčiaspaudės darbines dalis, taip pat greitai išvalyti skirtingų rūšių sultis. Atlikus ECS procedūrą, užtenka praskalauti darbinius spaustuko elementus, kad džiaugtumėtės tobulai švariu prietaisu – rekordininkai tai padaro vos per minutę! Tai tikras konkurso nokautas!

Produkto pavadinimas: lėta sulčiaspaudė
Modelis: BM202 x JJ
Galia: vardinė 200W, gniuždant 430W
Apsisukimų skaičius: 46/min
Variklis: vienfazis indukcinis variklis
Įleidimo sistema: Visas vaisius, kurio didžiausias skersmuo 80 mm
Kabelio ilgis: 1 m
Įtampa: 220–240 V
Dažnis: 50 Hz
Saugiklis: 250 V 5 A
Nepertraukiamo veikimo laikas: iki 30 minučių
Matmenys: 22 x 15 x 46 cm
Svoris: 6,4 kg
Priedai: smulkus sietelis, stambaus koštuvas, sulčių talpykla, išspaudų talpa, valymo šepetys, stūmiklis, įdomių sulčių receptų knyga



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: