Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.6 / 5
3.6 stars, based on 14 reviews

Kelioninė Technogel pagalvė



Speciali Kaina: 115.99 €
115.99

Kelioninė pagalvė (30×30×10 cm) Rekomenduojame: pasiimti į ilgesnes keliones, kad miegodami kelionėse ne pavargtumėte, o puikiai pailsėtumėte ir išsimiegotumėte. Ji suteikia puikią atramą ir atpalaiduoja raumenis. Technogel®  – tai unikali „minkštai kieta“ medžiaga, kuri apjungia skysčio 3D deformaciją ir viskoelastinę medžiagą. Tai visiškai nenuodinga ir stabili poliuretano medžiaga, kuri buvo sukurta medicininiais tikslais, tačiau vėliau ją imta naudoti įvairiose srityse, nes ji visada gali suteikti papildomo komforto pojūtį. Poilsis nakties miego metu turi teigiamą poveikį Jūsų kūnui ir lemia Jūsų gyvenimo kokybę. Tinkama pagalvė turėtų prisitaikyti prie Jūsų kūno. Technogel® pagalvės buvo sukurtos taip, kad suteiktų puikią ergonominę atramą, todėl miegant suteikiama tobula atrama galvai ir kaklui, dėl ko stuburas optimaliai išsitiesia.

 

Kartu su pagalve pridedami 2 baltos spalvos austiniai užvalkalai:

Pirminiai apsauginiai užvalkalai iš džersio buvo pasirinkti dėl jų geros kokybės ir higieninių savybių, kurias užtikrina specialus apdirbimas - Sanitized®. 

Antrasis Tecnogel® dėžutėje esantis užsegamas užvalkalas užtikrina puikų jausmą, liečiant naująją pagalvę ir yra lengvai skalbiamas.

 

Apie Technogel®

Dauybė metų mokslinių tyrimų ir pasiryžymas naudoti inovatyvias technologijas bei dizainą  yra  Technogel® produktų kokybės garantas. Šie produktai iš naujo apibrėžia miego patirtį.

Technogel® pagalvės ir čiužiniai gaminami Italijoje, skiriant ypatingą dėmesį detalėms, naudojant puikias technines ir inovacines medžiagas, leidžiančias sukurti didesnį komfortą.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: