Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
0 / 5
0 stars, based on reviews

Patalynės komplektas "Pieno gaiva"



Speciali Kaina: 49.23 €
49.23

 

Patalynės komplektas pagamintas iš 100 % aukštos kokybės satininio medvilnės audinio. Jis yra lengvas, švelnus, malonus bei naudojant specifines audinių verpimo technologijas išgaunamas labai tvirtas, ilgaamžis ir vienas atspariausių blukimui audinių.
Užvalkalai yra siuvami iš 100 proc. medvilnės satininio audinio, kuris papildomai yra apdirbtas „butter finishing“ (sviestuotas paviršius) technologija. Ši technologija gaminiams suteikia viliojančio žvilgesio ir gundančio švelnumo.

Antklodės bei pagalvių užvalkalai užsegami užtrauktukais.

 

Pasirink tinkamus užvalkalų dydžius ir pasiūsime patalynės komplektą, skirtą individualiai Tau! 

 

 Pagaminta Lietuvoje

 

Rekomendacijos: Patalynę rekomenduojama skalbti išvertus į blogąją pusę, arba dar geriau - specialiame skalbimo maiše. Tai leis spalvoms išlikti ryškioms dar ilgiau.


APIE SATINO AUDINĮ
Satinas – tai prabangus, labai minkštas, švelnus ir tankus ilgapluoštės 100 proc.medvilnės audinys, kurį ypač malonu liesti. Jis gerai skalbiasi, lengvai prižiūrimas, audinio medžiaga greitai džiūsta.
Satinas yra praktiškas tuo, kad yra patvarus ir ilgaamžis, atsparus dėvėjimuisi audinys, net ir po daugelio skalbimų gerai išsaugo medžiagos spalvą bei lengvai lyginasi.

 

Pageidaujate kitokių užvalkalų/paklodžių dydžių nei mes siūlome? Susisiekite su mumis ir per kelias dienas juos pagaminsime!

Pastaba. Nepamirškite! Jeigu specialiai pasiūta patalynė yra kokybiška, jos grąžinti negalima.

 

 Oeko-Teks 100 standartas


Oeko-Teks 100 standartas yra visuotinai pripažintas ekologinis standartas, sukurtas Austrijos Tekstilės Instituto (Oti) ir Vokietijos tyrimų instituto Hohenstein. Patikrinta ir sertifikuota, turinti Oeko-Teks 100 ženklą, produkcija neturi nepalankaus, kenksmingo poveikio vartotojams. Oeko-Teks standarte pateiktos griežtos leistinų kenksmingų medžiagų kiekių normos tekstilės produkcijai.
Pagal šį standartą yra tikrinami šie tekstilės gaminių ekologiniai rodikliai: sunkiųjų metalų, formaldehido, pesticidų, aromatinių aminų, fenolių bei kitų kenksmingų priemaišų kiekiai bei nudažymo atsparumai įvairiems gaminių nešiojimo poveikiams.


PRIEŽIŪRA:
Skalbti 40°C (••)
Nebalinti (X)
Lyginti vidutine temperatūra (••)
Nevalyti sausai
Džiovinti žemoje temperatūroje



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: