Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
Praustuvas PAA Graphite Round On 410 mm
21%
21%
  
3.8 / 5
3.8 stars, based on 18 reviews

Praustuvas PAA Graphite Round On 410 mm



Kaina: 410.00 €
Speciali Kaina: 325.00 €
Sutaupyk: 85.00 €
410.00

PAA Graphite SilkStone praustuvas Round On 410 mm

Praustuvas statomas ant stalviršio. Neturi persipylimo.

Ilgis / plotis: 410 mm Aukštis 140 mm Svoris: 5 kg

SILKSTONE yra naujos kartos tvirta medžiaga, atrodo prabangiai lyg marmuras, tačiau savo funkcinėmis savybėmis jį lenkia. Ypač maloni kūnui, švelni kaip šilkas.

SILKSTONE medžiaga yra higieniška, atspari kaitrai (net iki 100 °C), paviršius yra neporėtas, atsparus dažančioms medžiagoms, tokioms kaip kava ar vynas. Atspari įvairiems cheminiams valikliams, negeltonuoja, atspari braižymams. SILKSTONE lengva prižiūrėti – valoma drėgna kempine, naudojant įvairias buitines valymo priemones. Stiprius pažeidimus nesunkiai panaikinsite poliruodami arba naudodami specialų SILKSTONE mišinį.

Priežiūros nurodymai:

 Skysto vonios kambario priežiūrai skirto valiklio (nenaudokite abrazyvinio, labai rūgštaus ar šarminio valiklio)  Neutralaus aliejaus (pvz., aliejus kūdikiams, kaip Johnson’s Baby Oil, arba linų sėmenų aliejus);  Kempinėlės (pvz., Scotch-Brite; naudokite švelniąją kempinės pusę);  Švelnios medvilninės šluostės.

Tam, kad Paa GRAPHITE produktas išlaikytų savo pirminę išvaizdą, jį reikia prižiūrėti, ištepant aliejumi. Paviršių reikia tepti, jei jis prarado pirminį ryškumą, papilkėjo ar atsirado dėmių. Paviršių nuvalykite neabrazyvine valymo priemone ir švelnia kempinėlės puse nuo dantų pastos likučių, muiloir kitų nešvarumų. Jei reikia, atsukite dugno vožtuvo dangtelį ir išvalykite po juo. Leiskite paviršiui pilnai išdžiūti. Paimkite kempinėlę ir užpilkite aliejaus ant švelnios kempinėlės pusės. Sukamaisiais judesiais paskirstykite aliejų lygiai po visą paviršių, kad aliejus pasiektų visus įgilinimus. Palaukite apie 5 min. ir medvilnine šluoste sugerkite aliejaus perteklių. Po šios procedūros, kad paviršius mineralizuotųsi, patartina 24 val. nenaudoti GRAPHITE gaminio. Jei atrodo, kad efektas nepakankamas, galima pakartoti procedurą. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: