Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
Praustuvas dubuo Villeroy & Boch Artis 61 cm
22%
22%
 
3.8 / 5
3.8 stars, based on 12 reviews

Praustuvas dubuo Villeroy & Boch Artis 61 cm



Kaina: 869.00 €
Speciali Kaina: 678.00 €
Sutaupyk: 191.00 €
869.00

Praustuvas dubuo Villeroy & Boch Artis 61 cm 

Artis - stiliaus akcentas vonios kambaryje! Montuojamas tiesiai ant praustuvo spintelės arba stalviršio kaip skoninga alternatyva pakabinamam praustuvui. Villeroy & Boch sulieja natūralias žaliavas, kad sukurtų medžiagą, pasižyminčią aukštos kokybės sanitarinės keramikos savybėmis ir išskirtiniu tvirtumu - TitanCeram.

Praustuvo išorė sukurta viena iš daugelio madingų spalvų, o vidus išlikęs klasikinis baltas. Šis mišinys suteikia drąsaus madingo akcento. Spalvos koncepciją sukūrė žinoma dizainerė Gesa Hansen. Taigi, nuspalvinkite savo vonios kambarį!

CeramicPlus danga daro keramikos paviršių atsparų purvui ir vandeniui, tokiu būdu užtikrinant, kad visas paviršius yra higieniškas, nekalkėtas, o jo valymas paprastesnis. Mažiau purvo prikimba prie paviršiaus, o vandens lašai neužsilaiko ant horozontalaus paviršiaus tokiu būdu formuodami kalkių žymes.

Matmenys: 61x40 cm Montuojamas ant stalviršio Medžiaga TitanCeram Galima rinktis padengimą su specialia CeramicPlus danga ( tik balta spalva) Galimi spalvų variantai: 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: