Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
0 / 5
0 stars, based on reviews

RINKINYS LAISTYMUI Kärcher



Speciali Kaina: 48.51 €
48.51

RINKINYS LAISTYMUI Kärcher (ŽARNA 1/2"-20 m, PISTOLETAS PURŠKIMO, ČIAUPO ADAPTORIUS, JUNGTIS GREITA UNIVERSALI, JUNGTIS GREITA UNIVERSALI SU AQUASTOP FUNKCIJA).

 

Idealus žarnų rinkinys pradedantiesiems. Žarnos rinkinį sudaro 15 m standartinė žarna (1/2"), vienas purkštuvas, viena 3/4" sriegio čiaupo jungtis su 1/2" sriegio reduktoriumi, viena universali žarnos jungtis ir viena universali žarnos jungtis su "Aqua Stop" mechanizmu. Kärcher sodo žarnos yra itin lanksčios, patvarios ir apsaugotos nuo susipynimo. Šios žarnos pasižymi akivaizdžiais privalumais: išskirtiniu ilgaamžiškumu ir nesudėtingu naudojimu, užtikrinančiais tobulai atliktus sodo darbus. Būk sumanus, laistyk su Kärcher! 

 

Techniniai duomenys

Skersmuo 1/2" Vamzdžio ilgis (m) 20 Sriegio dydis G 3/4 Svoris (kg) 2,2 Svoris (su pakuote) (kg) 2,3 Matmenys (I x P x A) (mm) 360 x 360 x 100

-- Prijungdami šiuos produktus prie geriamojo vandens šaltinio, privalote atsižvelgti į EN 1717 reikalavimus. Jei reikia, kreipkitės į vandens tiekimo specialistą.

Įranga

Kūgio formos antgalis Taškinė srovė 

 

PRITAIKYMO SRITYS

Skirta mažo ir vidutinio dydžio vietovių ir sodų laistymui. Visų rūšių augalų laistymui (mažų lysvių, pavienių augalų ir vazoninių augalų). Sodo įrankių ir baldų valymui. 


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: