Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
 
0 / 5
0 stars, based on reviews

Rankinis trintuvas Bosch MS8CM6190



Speciali Kaina: 142.42 €
142.42

Savybės:

Didelio našumo rankinis trintuvas pasižymi 1000 W galia, leidžiančia lengvai sutrinti, susmulkinti ir sukapoti net ir pačius kiečiausius ingredientus. Puikus valdymas dėka neslystančios SoftTouch rankenos, ergonomiškos formos ir didelių valdymo mygtukų Visos plastikinės detalės, besiliečiančios su maisto produktais, yra be BPA. Inovatyvus smulkintuvo priedas su indeliais smulkinimui, pjaustymui griežinėliais, tarkavimui ir minkymui Patogus mažasis smulkintuvas su specialiai grūdintais ir aštriais nerūdijančiojo plieno ašmenimis tiksliai ir greitai smulkina žoleles, riešutus, svogūnus, mėsą ir sūrį gardiems padažams, sugo, kremams ir kt. patiekalams. Su dangteliu, todėl galima laikyti šaldytuve. Universaliame smulkintuve atskiras ledo smulkinimo peiliukas Aukštos kokybės nerūdijančio plieno maišytuvo kojelė yra saugi maistui, beskonė ir jo medžiaga nekeičia spalvos. Idealiai tinka ruošiant karštas skanias sriubas, tokias kaip morkų ar pomidorų sriuba. Skaidri sugraduota maišymo/matavimo taurė su dangteliu šviežiam ir švariam šaldymui Jūsų šaldytuve. 

Techniniai duomenys:

Korpuso medžiaga Plastikas su nerūdijančiu plienu Maišytuvo strypo medžiaga Metalas Gaminio išmatavimai (mm) 402 x 63 x 63 mm Svoris neto (kg) 2,458 kg Galia (W) 1 000 W Įtampa (V) 220-240 V Integruoti priedai 2 x Dangtelis, 1 x Ledukus kapojantis peilis, 1 x Maišymo/matavimo indelis, 1 x Nerūdijančio plieno maišymo šluotelė, 1 x Plakimo šluotelė, 1 x Universali pjaustyklė, 1 x Plastikinis minkymo kablys, 1 x Maisto ruošimo kombainas 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

BOSCH yra pasaulyje pirmaujanti buitinės technikos gamintoja. Įmonės strateginis tikslas yra kurti sprendimus skaitmenizuotam gyvenimui, ir gerinti gyvenimo kokybę visame pasaulyje savo gaminiais ir paslaugomis, kurios yra inovatyvios ir kelia entuziazmą. Kompanijos ateities augimo pagrindas yra jos stiprybė kuriant inovacijas. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: