Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
 
0 / 5
0 stars, based on reviews

Šiaurietiško ėjimo lazdos Spokey Carbon, 1050 - 1350 mm



Speciali Kaina: 89.99 €
89.99

Praleiskite laiką aktyviai. Spokey siūloma įranga lydės jus kalnų žygių, stovyklavimo ir kelionių po miestą metu. Taip pat galite naudoti atsipalaidavimo metu, paplūdimyje ar iškylos metu.
Laikas žygiui

Užsiėmimai lauke yra labai vertingi jūsų sveikatai. Ėjimas su lazdomis – tiek šiaurietiškas ėjimas, idealiai tinkantis treniruotėms parkuose ar mieste, tiek žygis pėsčiomis – rekomenduojamas žygiams sudėtingesnėje vietovėje, ne tik stimuliuosite dirbti viso kūno raumenis, bet ir prisotinsite kūną deguonimi.

Trekas

Mėgstate gamtą, aktyviai ilsitės? Žygiai yra puikus pasirinkimas jums. Einant lauke stulpai atlieka pagalbinio vaidmens funkciją – atpalaiduoja sąnarius, o esant sunkiems pakilimams ir nusileidimams suteikia patogią atramą.

Spokey CARBON trekingo lazdos buvo paruoštos žmonėms, kurie aktyviai ilsisi, bendrauja su gamta.

  KOKYBĖ

Savo įrangai keliame aukštus reikalavimus, todėl dedame visas pastangas, kad jos gamybai būtų naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos.

 

  PATOGUMAS IR TECHNOLOGIJA
Dėl reguliavimo galimybės 105-135 cm ribose vartotojas pagal savo poreikius gali puikiai pasirinkti lazdos ilgį. Sulenkus žygio lazdas yra tik 62 cm ilgio, todėl jas lengva transportuoti ir laikyti.


Patogi stulpo dalies tvirtinimo sistema. Norėdami užrakinti sekciją, tiesiog naudokite svirtį. Aliuminių sagčių naudojimas padidina lazdos dalies fiksavimo sistemos stiprumą ir tarnavimo laiką.

Išorinė stulpo sekcijos tvirtinimo sistema ypač rekomenduojama žmonėms, planuojantiems žygius įvairiomis oro sąlygomis, taip pat ir žiemą. Dėl savo konstrukcijos jis leidžia lengvai pakeisti lazdos ilgį nenusiimant pirštinių.


EVA putos pasižymi dideliu tankiu, yra minkštos ir malonios liesti. Naudojant jį stulpų rankenose, padidėja smūgių, perduodamų į rankas, sugertis.


Patarimas su padidintu atsparumu. Tai leidžia patogiai vaikščioti sudėtinga, kieta danga.


Parengtas variantas žmonėms, planuojantiems intensyvius žygius, kurių metu padidėja strėlės antgalio susidūrimo rizika. Galimybė jį pakeisti leidžia ilgiau naudoti mėgstamus stulpus.

Stulpeliai yra su antgaliais, tvirtinančiais antgalį. Jas reikia užsidėti einant kieta danga (betonu, asfaltu).

Gaminio savybės
Prekės tipas Šiaurietiško ėjimo lazdos
Prekės ženklas Spokey
Modelis Carbon
Ilgis 1050 - 1350 mm
Medžiaga Anglies pluoštas
Ėjimo lazdų tipas Trekingo
Rekomenduojamas ūgis 1400 - 1830 mm
Garantija 24 mėn
Papildoma informacija Dydis sulanksčius: 62 cm. Svoris: 380 g



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: