Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Akumuliatorinis sekatorius Yato YT-828378, 18V (ba akum. ir be krov.)
3%
3%
0 / 5
0 stars, based on reviews

Akumuliatorinis sekatorius Yato YT-828378, 18V (ba akum. ir be krov.)



Kaina: 115.23 €
Speciali Kaina: 111.75 €
Sutaupyk: 3.48 €
115.23

Yato Akumuliatoriniai Sekatoriai - Jūsų Sodo Geriausias Draugas

Kas yra Sekatoriai:
Sekatoriai yra specializuotas įrankis, skirtas medžių ir krūmų priežiūrai sode ar sodininkystėje. Jie naudojami kirpti šakas, kad išlaikytų augalus sveikus ir tvarkingus.

Naujiena rinkoje - akumuliatorniai sekatoriai, kuo jie pranašesni?

Akumuliatoriniai sekatoriai naudoja įkraunamas baterijas, todėl nereikia kabelio ir elektrinės jungties.  Nereikia naudoti daug rankų jėgos, pakanka spausti mygtuką ir šakelė nukirpta - greitesnis ir našesnis darbas.

Šis sekatorius veikia su Yato 18V akumuliatoriais, kurie yra bendri su kitais Yato akumuliatoriniais įrankiais. Tai patogu, nes galite naudoti tą patį akumuliatorių visiems savo Yato įrankiams.

Baterijų ir kroviklio šioje komplektacijoje nėra, pilnos komplektacijos kodas: YT-828377

Pagrindiniai Privalumai:

Kirpimo Skersmuo: Šviežioms šakoms 30 mm, sausoms šakoms 25 mm. Kirpimo Dažnumas: 60 kirpimų per minutę. Variklis: Bešepetėlinis, taigi ilgaamžis ir efektyvus. Ašmenys: Pagaminti iš SK5 plieno, užtikrinantys švarius kirpimus. Saugos Mechanizmas: Avarinės išjungimo funkcija, jei įrankis neaktyvus 30 sekundžių. Įkraunamos Baterijos: 18 V sistemos akumuliatoriai yra bendri su kitais Yato akumuliatoriniais įrankiais.

Techniniai Parametrai:

Massė: 0.9 kg. Ilgis: 92 mm. Darbinis Slėgis: 6.3 bar. Rekomenduojamas Oro Vamzdžio Skersmuo: 10 mm. Maksimalus Variklio Greitis: 8500 aps/min.

Yato akumuliatoriniai sekatoriai - tai puikus pasirinkimas profesionalams, kurie siekia efektyviai prižiūrėti sodą ar sodininkystės plotą. Jų patogumas, galingumas ir patikimumas padarys sodo priežiūrą lengvesne ir malonesne. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: