Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės namams ir ūkiui

Prekės namams ir ūkiui
 
0 / 5
0 stars, based on reviews

Trintuvas KitchenAid Classic 5KHBV53EWH, baltas



Speciali Kaina: 97.35 €
97.35

Savybės:

Kompaktiškas, lengvos konstrukcijos laidinis rankinis trintuvas. Paprastai naudojamas Universalus. 700 ml trintuvo indas, kurio sudėtyje nėra bisfenolio A (BPA), su dangčiu. Puikiai tinka trynimui arba pateikimui. Nuimamas trynimo antgalis su 4 nerūdijančiojo plieno ašmenimis. Efektyviam sudedamųjų dalių trynimui, kai ruošiami glotnučiai, pieno kokteiliai, sriubos, avinžirnių užtepėlės ir ir kiti patiekalai. Užtikrina, kad sudedamąsias dalis lengvai paversite tobula tyre ir skaniais receptais. Nuimama puodų apsauga. Saugo virtuvės reikmenis. Reguliuojamas greitis. Suteikia platesnes galimybes ir ruošiamo patiekalo kontrolę. 

Techniniai duomenys:

Aukštis 41,4 cm Plotis 9,06 cm Gylis 6.35 cm Svoris 935 g Galia 220-240 v Įtampa V 220-240V Sukimosi greitis RPM 8250 - 11 600 

Standartiniai priedai:

Nuimamas trintuvo antgalis (20,3 cm) su 4 taškų nerūdijančiojo plieno peiliu. Lengvai maišykite, trinkite, gaminkite tyres, grūskite, plakite ir smulkinkite bet kokius produktus net ir giliuose puoduose, dubenyse ar ąsočiuose. Galima plauti indaplovėje (tik viršutinėje lentynoje). Puodų apsauga. Naudokite šią puodų apsaugą, kad laidinis rankinis trintuvas nepažeistų indų. Galima plauti indaplovėje (tik viršutinėje lentynoje). 700 ml trintuvo indas, kurio sudėtyje nėra bisfenolio A (BPA), su dangčiu. Nebereikės naudoti kelių matavimo indelių ar dubenėlių. Lengvai ruoškite, patiekite ir laikykite maistą viename inde. Galima plauti indaplovėje (tik viršutinėje lentynoje). 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

KitchenAid - tai super premium lygio virtuvės prietaisų gamintojas. Jo produkcija plačiai pripažinta visame pasaulyje, aktyviai demonstruojama medijoje bei tinka kiekvienai virtuvei. KitchenAid produkciją geriausiai apibūdina - patvarus metalas, nerūdijantis plienas, galingumas, tvirtumas, paprastumas, dizainas ir grožis. Tikriausiai nei vienas gamintojas nesiūlo tiek kiekvieno modelio spalvų, kurias, beje, galėsite ir užsisakyti mūsų parduotuvėje. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: