Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
0 / 5
0 stars, based on reviews

Akumuliatorinė vejapjovė Gardena HandyMower 22/18V P4A 14620-55, 970510901 (be akumuliatoriaus)



Speciali Kaina: 183.68 €
183.68

Idealiai tinka mažoms vejoms iki 50 m²

Dėl patogaus dydžio ir akumuliatoriaus veikimo laiko „HandyMower“ yra ideali vejapjovė mažoms vejoms iki 50 m² ploto.

Pasirinkite tinkamą akumuliatorių savo poreikiams

Tiekiamas be akumuliatoriaus ir įkroviklio, gaminys yra suderinamas su visomis 18 V galios baterijomis ir įkrovikliais. Priklausomai nuo pasirinktos baterijos, gaminys gali veikti iki 60 minučių.

Nereikia išmesti nuopjovų

„HandyMower“ taupo laiką, nes nereikia išmesti žolės nuopjovų.

Lengva, manevringa ir kompaktiška

„HandyMower“ yra labai lengva, judri ir lengvai valdoma vejapjovė. Nesunkiai pateksite į sudėtingai prieinamas vietas ir nesusidursite su jokiomis sodo kliūtimis.

Mulčiuojantys ašmenys - tobulas vejos pjovimas

Taip smulkiai pjaunant žolę 22 cm mulčiavimo ašmenimis, nuopjovas galite palikti vejoje ir naudoti kaip natūralias trąšas.

LED indikatorius

Tiesiai ant įrankio aiškiai matomas LED ekranas pateikia informaciją apie dabartinę akumuliatoriaus įkrovimo būseną. Taigi jūs visada žinote, kiek laiko galite tęsti darbą - ir kada atėjo laikas pertraukai.

18 V "POWER FOR ALL" akumuliatorius - daugiau nei įprastas akumuliatorius

„POWER FOR ALL ALLIANCE“ yra viena didžiausių akumuliatorių gamintojų lyderių sąjungų, kurių akumuliatorius galima naudoti daugelyje prietaisų. Tai leidžia jums sutaupyti pinigų ir išlikti lankstiems! 

Akumuliatorinė vejapjovė puikiai tiks nedideliems sodams iki 50 m2 ploto Pjaukite gražiai. Naudodami akumuliatorinę vejapjovę "HandyMower" 22/18V P4A, išlaikyti savo mažą, gražų sodą dar niekada nebuvo taip lengva. Rekomenduojamas pjovimo plotas apie 50 m² vejos, todėl puikiai tinka mažoms vejoms. Dėl lengvo svorio ir kompaktiško dizaino pjauti veją bus taip lengva, kaip siurbti kambarį. Vejapjovėje galima naudoti visus 18V akumuliatorius kurie priklauso POWER FOR ALL aljansui. Priklausomai nuo akumuliatoriaus gaminio veikimo laikas gali siekti iki 60 min. Vejapjovė "HandyMower" turi 22 cm mulčiavimo peilį, kuris smulkiai susmulkina žolės nuopjovas ir leidžia jiems nukristi atgal į žemę. Šios nuopjovos veikia kaip natūrali trąša. Nereikia rinkti ar šalinti žolės - taip sutaupysite laiko ir vietos. Trijų padėčių pjovimo aukščio reguliavimo pagalba, pritaikysite gaminį prie norimo žolės pjovimo aukščio. Galimybės valdyti rankeną viena ar dviem rankomis. Tai suteikia daug lankstumo dirbant nedidelaiame sode. Dėl pasukamos rankenos judėti bus dar patogiau. Vejapjovė yra manevringa ir pasiekia sunkiai prieinamas vietas po įvairiais daiktais ir pjauna net siauruose praėjimuose. Ant gaminio lengvai matomas LED indikatorius, rodo akumuliatoriaus įkrovimo lygį. HandyMower 22/ 18V P4A“ tiekiame be įkroviklio ir akumuliatoriaus. Šis rinkinys yra ”POWER FOR ALL” aljanso, kuris yra vienas iš didžiausių ir lyderiaujančių akumuliatorių aljansų, gaminys. Rinkinys gali būti naudojamas visuose 18V ”POWER FOR ALL” gaminiuose. Tai reiškia, kad jūs įsigiję šitą rinkinį su akumuliatoriumi ir įkrovikliu, galite naudoti jį visuose savo gaminiuose. Sutaupote pinigų ir visada išliekate lankstūs. 

Techniniai duomenys:

Baterijos tipas Ličio jonų Pjovimo plotis 22 cm Pjovimo aukštis, min.–maks. 30-50 mm Aukščio reguliavimo padėtys 3 Darbinio ploto pajėgumas 50 m² Garso galios lygis, garantuotas (LWA) 86 dB(A) Garso slėgis ties operatoriaus ausimi 74 dB(A) 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių.  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: